Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podświetlenie krawędzi

(Temat utworzony: 29-12-2020 07:09 AM)
2120 Wyświetlenia
Emila19
First Poster
Opcje
Witam, mam mały problem z nowo zakupionym smartfonem. Przed pierwszą aktualizacją było wszystko dobrze, chwilę po niej zauważyłam, że nie ma funkcji podświetlenia krawędziowego, ani w ustawieniach ani w szybkim pasku, funkcja zniknęła. Nie pomogło włączenie i wyłączenie telefonu oraz przywrócenie ustawień fabrycznych (aktualizacja została). Jakieś pomysły? Bo nie powiem fajny bajer przy braku diody Led 😅
0 Like
KOT_ARTEMIS
Apprentice
Opcje
Mam tak ustawione Screenshot_20221109-175216_Settings.jpgScreenshot_20221109-175224_Messenger.jpg
0 Like
wahadlo
Pathfinder
Opcje
Przenosza te posty i teraz nie wiem komu co mam pisać. Napisz do mnie na prv to ogarniemy
0 Like
KOT_ARTEMIS
Apprentice
Opcje
Mam wyłączono
0 Like
KOT_ARTEMIS
Apprentice
Opcje
Ok udało się włączyć tą funkcje . Okazało się że opcja bardzo ciemno nie pozwala uruchomić tego podswietlenia. Dziękuję bardzo za pomoc
m_rajs
Journeyman
Opcje
Cześć, wraz z którąś z aktualizacji zniknęła mi opcja podświetlenia krawędziowego. Czy została ona trwałe usunięta z softu czy została przeniesiona i nie potrafię jej odnaleźć?
0 Like
JacekL
Pioneer
Opcje
Jest i działa bez problemu ustawienia powiadomienia styl wyskakujących powiadomień styl powiadomień krawędzi
s33q
First Poster
Opcje
Nie będzie dostępne, jak masz wyłączone animacje.
0 Like
m_rajs
Journeyman
Opcje
Dobra, mam! Dziękuję bardzo!
0 Like
devil2077
Student
Opcje
Witam a co zrobić jeśli podświetlenie działa odpowiednio na odblokowanym telefonie a jest bardzo ciemne na zablokowanym s23 ultra ui 6.1 android 14
0 Like
devil2077
Student
Opcje
Dzięki
0 Like