Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podświetlenie krawędzi

(Temat utworzony: 29-12-2020 07:09 AM)
2084 Wyświetlenia
Emila19
First Poster
Opcje
Witam, mam mały problem z nowo zakupionym smartfonem. Przed pierwszą aktualizacją było wszystko dobrze, chwilę po niej zauważyłam, że nie ma funkcji podświetlenia krawędziowego, ani w ustawieniach ani w szybkim pasku, funkcja zniknęła. Nie pomogło włączenie i wyłączenie telefonu oraz przywrócenie ustawień fabrycznych (aktualizacja została). Jakieś pomysły? Bo nie powiem fajny bajer przy braku diody Led 😅
0 Like
34 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Emila19  Witam 

Jaką wersje oprogramowania ma zainstalowany telefon? Najnowszą, android 11?

Zapoznaj się też z poniższym tematem:

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s20/ekran-krawedziowy/m-p/2429017/highlight/true#M8... 

rdr000
Voyager
Opcje
Ustawienia powiadomienia ustaw skrót. wyskak. okien. Pozdrawiam
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rdr000 👍

0 Like
JustynaPolak
Student
Opcje
Posiadam Samsung Galaxy S20fe. Wpisując w wyszukiwaniu ustawień "styl podświetlenia krawędzi", wyskakuje mi taka opcja i wskazuje ścieżkę kategorii Powiadomienia -> ustaw skróc. wyskak. okien.. Przechodząc z wyszukiwania ustawień do tej opcji, mogę ustawić podświetlenie krawędzi. Jednak gdy chcę znaleźć tą opcję wchodząc po kolei w ścieżkę kategorii tj. Ustawienia -> Powiadomienia - takiej opcji nie ma. Nadto, opcja podświetlenia krawędzi - nie działa. Gdy przychodzi powiadomienie - krawędzie nie podświetlają się. Proszę o pomoc. Co jest nie tak? 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Musisz ustawić skrócony styl wyskakujących powiadomień. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Powiadomienia > Skrócony.

JustynaPolak
Student
Opcje
Dziękuję za pomoc - teraz wszystko działa tak, jak trzeba 😁👍
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo! Zachęcam do kolejnych odwiedzin Społeczności Samsung.

KOT_ARTEMIS
Apprentice
Opcje
Witam. Mam problem z podświetleniem krawędziowym w Samsungu s21 fe 5g. Mam włączony styl skrócony oraz uwzględnione wszystkie aplikacje w podświetleniu. Dodatkowo wybrałem styl podswietlenia kolorowy. Pomimo przychodzących powiadomień krawędzie ekranu się nie podświetlają. Czy ktoś ma pomysł co mogę z tym zrobić?
0 Like
Tommy333333
Pathfinder
Opcje
Witam. Na niektórych aplikacjach nie działa podswietlenie krawędziowe. Czy na np. whatsappie też nie ma podświetlenia podczas przychodzącej wiadomości?
0 Like