Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Planowanie wiadomości sms/wysyłka SMS w odroczonym terminie

(Temat utworzony: 30-03-2019 07:18 AM)
23436 Wyświetlenia
darobaro
Student
Opcje

Po aktualizacji systemu do v9 nie mogę znaleźć funkcjonalności  planowania wysyłki sms, która wcześniej na S8 była  dostępna. Zrezygnowano z niej?:((

0 Like
32 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@darobaro a sprawdzałeś co się wyświetla gdy klikniesz na znaczek "+" z lewej strony okna wprowadzania wiadomości a póżniej na menu 3 kropek?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
darobaro
Student
Opcje
O... na to bym nie wpawpadł :smiling-face: jest, dzięki.
Ps teraz głęboko ukryte, wcześniej było bardziej intuicyjne
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@darobaro to nie jest kwestia "wpadnięcia na to". To jest kwestia samodzielnego zapoznania się z nową wersją systemu. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

darobaroo to nie jest kwestia "wpadnięcia na to". To jest kwestia samodzielnego zapoznania się z nową wersją systemu. :winking-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@darobaro  Tak samo ma u siebie na Oreo jak napisał @Szewcu72  czyli "+" potem 3 kropek.

0 Like
Pjotrek
First Poster
Opcje

Screenshot_20191225-212303_Messages.jpg

Czy planowanie mozna jakos wlaczyc. S10+

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pjotrek, kliknij w strzałkę obok okna wiadomości, następnie w ikonkę plusa i wybierz opcję Planuj wiadomość. Poniżej wstawiam zrzuty ekranowe z telefonu Note10+ z systemem Android 10.

Krok 1Krok 1Krok 2Krok 2Krok 3Krok 3

Pjotrek
First Poster
Opcje

20191225_230954.jpg

20191225_230945.jpg

Android 10

Takie opcje tylko sie pojawiają...

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pjotrek, Opcja, o której wspomniał @mirudo24, jest dostępna w domyślnej aplikacji do wiadomości. Na Twoich zrzutach ekranu widać, że używasz aplikacji Wiadomości od Google.