Schließen

Wonach suchst du?

abbrechen
Suchergebnisse werden angezeigt für 
Stattdessen suchen nach 
Meintest du: 

Originalthema:

Pływające wiadomości

(Thema erstellt am: 07-10-2021 10:41 AM)
713 Anzeigen
Lukaszszsz
Pathfinder
Optionen
Czy jest możliwość szybkiego zamknięcia pływającego okienka po przeczytaniu smsa? Teraz muszę kliknąć górna belkę i znak X. Nie wygodne to jest.
Druga sprawa to rozmiar tego. Czy można na stałe ustawić większy rozmiar otwarcia po kliknięciu dymka? Mi zawsze wraca do poprzedniego. 
0 Likes
5 Antworten
LukaszW
Expert
Optionen

@Lukaszszsz jeśli przytrzymasz dymek odpowiednio długo, pojawi się krzyżyk na dole ekranu, aby zamknąć go przeciągając do tego punktu. Jest to rozwiązanie bardzo analogiczne do np. Messengera. :smiling-face: 

U mnie otwiera się aplikacja Wiadomości na pełnym ekranie - możesz powiększyć ewentualnie cały interfejs na raz, w ustawieniach wyświetlacza. 

Wszystko testowałem na urządzeniu S20. Jeśli nie chodziło Ci o metodę przedstawioną powyżej, podaj model urządzenia i więcej szczegółów. :smiling-face: 

Lukaszszsz
Pathfinder
Optionen
Raczej szukam sposobu szybkiego zamknięcia po odczytaniu wiadomości. To co wyżej napisałeś znam. Mam Note 10+
0 Likes
SzymonM
Expert
Optionen

@Lukaszszsz podeślesz screeny z ustawień powiadomień oraz z zakładki "Pływające powiadomienia"?

Lukaszszsz
Pathfinder
Optionen
Wrzucam Screenshot_20211008-204546_Settings_30923.jpgScreenshot_20211008-204614_Settings_30924.jpg
0 Likes
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Optionen

@Lukaszszsz  A jak dasz wyłącz?