Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Płacenie przez samsung wallet

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
442 Wyświetlenia
Tantris235
Voyager
Opcje
Czy przez Samsung Wallet mogę płacić, włączając NFC i przykładając do terminala? Mam dodaną kartę.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z tego co wiem to nie można płacić Wallet w Polsce? Jak dodałeś kartę?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

34 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z tego co wiem to nie można płacić Wallet w Polsce? Jak dodałeś kartę?
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Nie ma możliwości płacenia w samsung wallet kartą polską. Też nie ma możliwości dodania karty polskiej do wallet. Przepisy niestety zabraniają. Chyba że dodałeś kartę z jakiegoś innego regionu. To tak.

Pozdrawiam
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Nie wiem jak, ale bez problemu dodałem kartę mBanku, a nawet kartę Samsunga zwrot na kartę. Druga sprawa, że nie płaciłem zbliżeniowe z wykorzystaniem Wallet zbliżeniowe. Aplikacja Wallet nie zezwala na zrobienie zrzutu ekranu.
0 Like
MalyMisPL
Journeyman
Opcje
Raczej nie ma takiej możliwości, Samsung Wallet nie obsługuje kart płatniczych, poza tym terminale obsługują dwa systemy apple pay i google pay. Więc tylko portfel Google ma możliwość płacenia zblizeniowo. Nawiasem mówiąc ciekawe jak dodałeś karte płatnicza do samsung wallet 😀
0 Like
MalyMisPL
Journeyman
Opcje
A pewny jesteś ze do Samsung wallet a nie do wallet od googla?
0 Like
aneroid
Pathfinder
Opcje
Wallet obecnie w Polsce może służyć jako portfel lub cyfrowy klucz..
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Google ok ale samsung nie zezwala
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Tak jak pisałem karty dodane. Nie płaciłem Wallet gdyż nie miałem takiej potrzeby. 1744620038652.jpg
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Zrzutu z do danymi kartami nie można zrobić że względów bezpieczeństwa wg Wallet, choć nr kart i innych d danych nie było by widać.
0 Like