Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odtwarzanie wideo w galerii

(Temat utworzony: 26-04-2021 01:36 PM)
10318 Wyświetlenia
Auel
Navigator
Opcje
Witam
Właśnie zauważyłem problem z odtwarzaniem wideo w Galerii. Do tej pory było tak, że przeglądając zdjęcia i wideo, po wejściu w dany filmik z automatu był on odtwarzany przez Odtwarzacz wideo. W tej chwili jest tak, że odtwarzany jest bezpośrednio przez Galerię z wyciszonym dźwiękiem. Aby odtworzyć go jak wcześniej trzeba za każdym razem wejść w opcje i wybrać "Otw w Odtwarzaczu wideo". Jest to dość irytujące. Ma ktoś może pojęcie jak to ustawić aby filmiki znajdujące się w Galerii były odtwarzane przez Odtwarzacz wideo tak jak to miało miejsce wcześniej?
P.S. Sprawdziłem to u kolegi na S8. U niego filmy z Galerii odtwarzane są tak jak powinny- w Odtwarzaczu wideo.
Z góry dzięki za pomoc.
30 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Auel 

Mamy już taki temat na forum, poszukaj. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Auel
Navigator
Opcje
Bardzo dziękuję,
pomogło 🙂
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To bardzo dobra informacja. Pozdrawiam!

artmix
Student
Opcje

Witam , a ja mimo iż zrobiłem jak w opisie , za co dziękuję , niestety odtwarzacz filmów załącza bez dźwięku , A52s 5G , Android 12 ,  wersja Galerii 13.1.03.6 , odtwarzacz wersja 7.3.15.34.  Będę wdzięczny za podpowiedź . pozdrawiam

0 Like
Auel
Navigator
Opcje

Po "przewinięciu" na dane wideo będzie Ci się ono odtwarzać bez dźwięku. Dopiero po naciśnięciu "odtwórz wideo" poleci z dźwiękiem.

Screenshot_20220306-072716_Gallery.jpg

artmix
Student
Opcje
Witam , wiem , troszke mnie to denerwuje , w 11 bylo ok i zschcialo mi sie aktualizacji do 12 . Dzieki pozdro
0 Like
ooohd
Explorer
Opcje
1. Jak włączyć na stałe dźwięk na filmie aby nie trzeba było za każdym razem włączać dźwięku... bo jest on teraz za kazdym razem wyłączony .

2. Jak powiększyć przycisk do odtwarzania video? Jest obecnie ewidetnie za mały co utrudnia naciśnięcie go.

image

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@ooohd Witam. Z poziomu galerii tego nie zrobisz musisz odtwarzać filmy w aplikacji wideoScreenshot_20220430-084402_One UI Home_2641_1651301069.jpg