Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Obrócone zdjęcia na messenger

(Temat utworzony: 10-07-2022 11:33 AM)
14857 Wyświetlenia
TomaszDurlej
Explorer
Opcje

Hej, Od jakiegoś miesiąca czasu mam problem ze swoim S20 FE 5G i aplikacją Messenger. Robiąc zdjęcia przez aplikację, zdjęcie nawet robione standardowo pionowo "z ręki" obracają się o 90 stopni. Aktualizacja systemu, reinstall aplikacji messenger nic nie pomogło. Dodam, że robiąc zdjęcia aparatem i w innych aplikacjach wszystko jest ok. 

#obróconezdjęcia #messenger #s20fe5g

Przejdź do rozwiązania
83 Odpowiedzi
Rozwiązanie
TomaszDurlej
Explorer
Opcje
Wczorajsza aktualizacja na ten moment chyba rozwiązała problem. Takie są pierwsze odczucia. Kwestia jak długo 😀
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To bardzo dobra informacja. Daj znać po dłuższych testach czy problem ustąpił.

TomaszDurlej
Explorer
Opcje
Fałszywa radość..
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli przez jakiś czas po aktualizacji było dobrze, ale problem powrócił? Obawiam się, że trzeba będzie poczekać na kolejną aktualizację.

OgiLj
Explorer
Opcje
Gdy robię zdjęcie pionowo obraca mi na poziomo i odwrotnie. Chodzi o Messengera. Strasznie wkurza. Bezwzględnie czy mam obracany ekran 
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@OgiLj  Witam 

Jeżeli ten problem występuje w aplikacji messenger to proponowałbym wyczyszczenie danych aplikacji to może rozwiązać problem.

OgiLj
Explorer
Opcje
Gdzie to zrobić?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@OgiLj  Ustawienia > Aplikacje > Messenger > Domyślna Pamięć > Wyczyść Dane 

OgiLj
Explorer
Opcje
Nie pomogło 😞
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@OgiLj Witam. Proszę wyłączyć I włączyć ponownie telefon I sprawdzić, jeśli.nie pomoże to proszę sprawdzić z wyłączona opcją automatycznego obracania ekranu.