Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niepełny obraz na ekranie (np. Insta Stories)

(Temat utworzony: 27-04-2018 09:40 AM)
20107 Wyświetlenia
cevenola
First Poster
Opcje

Na Instagramie w Stories po rozciągnięciu obrazu do wielkości ekranu ucina boki obrazu. 

Również jakość spada. 

Jak można to zmienić? 

0 Like
12 Odpowiedzi
Damian K
Hotshot
Opcje

Cześć @cevenola

Na testowanym przeze mnie egzemplarzu nie zauważyłem tego problemu.

Jest możliwość wrzucenia tu filmiku lub screenów obrazujących problem?

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
Olka889
First Poster
Opcje

Mam dokładnie ten sam problem. Podsylam przykład, który może nieco go zobrazuje. Czy da się coś z tym zrobić?20180730_153417.jpg

0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje

@Olka889 A spróbuj na stałe wysunąć pasek nawigacji (ten z przyciskami wstecz, home, ostatnie aplikacje).

Mam wrażenie, że instagram źle reaguje na schowany pasek i za bardzo rozciąga obraz.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
0 Like
Paulina55
First Poster
Opcje

Mam ten sam problem, nie pomogło właczenie dolnego panelu na stałe. Czy moge prosic o pomoc?

0 Like
Olka889
First Poster
Opcje

Niestety poprzednia porada u mnie nic nie pomogła, dlatego również chętnie się dowiem.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Z ciekawości zapytam, jak rozciągacie obraz na cały ekran? Bo podobno to powoduje problem. Ale mój instagram nie potrafi rozciągnąć wyświetlanego obrazu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Paulina55
First Poster
Opcje

W ustawieniach - Aplikacje na pelnym ekranie- przy aplikacji Instagram mam informacje "ta allikacja została zoptymalizowana do uruchamiania na pelnym ekranie" Niestety jalby rozszeslrzalo ekran za bardzo..

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Przyznam, że nie wpadłbym, że chodzi o ustawienia systemowe. :grinning-face-with-one-large-and-one-small-eye: Wstyd.

Spróbuj, wyczyścić pamięć i dane aplikacji. A jeżeli nie pomoże to przeinstaluj ją.

U mnie problem nie występuje. (Mam betę Pie).

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
c1chy_nabiau
First Poster
Opcje

czy komuś udało się rozwiązać problem?

0 Like