27-07-2020 11:05 PM
Hej! Mam od ponad roku Samsunga s9. Od 3 dni Instagram rozciąga moje video dodawane na instagram stories, ale tylko video i tylko z przedniej kamery. Nigdy na tym telefonie takiego problemu nie było, zmieniło się z dnia na dzień. Video na podglądzie przed opublikowaniem wygląda normalnie, po opublikowaniu jest rozciągnięte na szerokości lekko, przez co obraz jest zniekształcony. Co ciekawe to samo występuje przy dodawaniu video z przedniej kamery nagranego kamerą telefonu, a nie Instagrama. Wszędzie indziej kamera działa normalnie. Co można zrobić?
27-07-2020 11:09 PM
Wygląda na błąd po stronie aplikacji Instagram. Spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować aplikację. Jeżeli to nie pomoże to warto zgłosić ten błąd do producenta aplikacji. Możliwe też, że kolejna aktualizacja aplikacji rozwiąże ten problem. Aktualizacje często są wykonywane przez dewelopera po stronie serwera, dlatego użytkownik nawet nie wie, że zostały wprowadzone zmiany w działaniu aplikacji.
27-07-2020 11:37 PM
@martagrzegorzak To wina aplikacji instagram. Sprawdziłem u siebie i jest tak samo w kwestii wideo.