Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieczytelne powiadomienia - tryb ciemny

(Temat utworzony: 17-06-2024 10:08 PM)
376 Wyświetlenia
binek074
Explorer
Opcje
Witam,
Od dziś mam taki problem. Powiadomienia w trybie ciemnym są nieczytelne. Nie zmieniałem żadnych ustawień. Co może być przyczyną?

image

8 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wejść w edycję ekranu blokady i dostosować kontrast paska powiadomień.1718685216769.jpg
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dzisiaj również zauważyłem ten problem na jednym z powiadomień (Facebook). Wygląda na jakiś błąd w trakcie zmiany trybu wyświetlania. Mam ustawioną automatyczną zmianę na podstawie planu. Czy problem dotyczy wszystkich powiadomień?

binek074
Explorer
Opcje
Tak. Whats app, messenger, fb, yt, instagram i inne systemowe aplikacje, pogoda itd
binek074
Explorer
Opcje
Temat dotyczy powiadomień na odblokowanym telefonie, nie jestem pewien, czy to ustawienie wpływa także na nie?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Próbował Pan wyłączyć i włączyć ponownie telefon?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

miroON
Big Cheese
Opcje
A czy czasami nie zależy to od tapety lub od trybu ( jasny -ciemny) ?? u mn na różnych ustawieniach działa ok
fulii
Student
Opcje
Miałem dokładnie to samo, co w pierwszym poście widoczne na screenie. Kombinowałem na prawo i lewo, szukałem ustawień, zmieniałem je. Nic nie pomogło. Wystarczyło wyłączyć telefon, załączyć go na nowo i wszystko wróciło do normy.🤦