Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widać komentarzy w Samsung Members

(Temat utworzony: 02-06-2023 12:58 PM)
511 Wyświetlenia
Bartis
Explorer
Opcje

Mam pytanie bo zadałem wcześniej pytanie jednak nie mogę zobaczyć komentarzy na moje pytanie jak mogę to naprawic

11 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bartis, wejdź na swoje konto i wybierz zakładkę Komentarze (Koment.), tam znajdziesz wszystko swoje posty i odpowiedzi. Twoje pytanie zostało przeniesione do odpowiedniego wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Bartis
Explorer
Opcje
Nie mogę pokazuje mi moje pytanie jednak nie mogę przejść do sekcji odpowiedzi
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bartis, alternatywnie możesz skorzystać z wersji przeglądarkowej forum pod adresem:

https://eu.community.samsung.com/t5/polish/ct-p/pl

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bartis, a co się dzieje, jak wejdziesz w tę zakładkę i klikniesz w jeden ze swoich komentarzy na temat baterii?

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Bartis
Explorer
Opcje
@OleksiiA
Nie mam sekcji kometarzyScreenshot_20230602_135522_Samsung Members.jpg
0 Like
Bartis
Explorer
Opcje
Nie mogę tam znaleźć swojego pytania
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bartis, wchodzisz w aplikację Samsung Members, następnie na dole klikasz Społeczność, następnie w lewym górnym rogu w awatar, następnie na dole po środku szukasz "Koment." i w to klikasz. I czy w tym miejscu coś widzisz?

Witaj na Forum Samsung!

0 Like
Bartis
Explorer
Opcje
Po kliknięciu przekierowuje mnie do innego pytania Screenshot_20230602_142854_Samsung Members.jpgScreenshot_20230602_142948_Samsung Members.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bartis, spróbuj następnie kliknąć w przycisk "Najstarsze" i zmienić na "Najnowsze" (drugi zrzut ekranu). Wtedy pod pierwotnym postem zobaczysz nowe komentarze, w tym swoje.

Witaj na Forum Samsung!