Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie tworzy skrotow na ekranie głównym

(Temat utworzony: 22-02-2018 10:18 PM)
2990 Wyświetlenia
ilonkagliwice
First Poster
Opcje

Nie wiem, czy to Nougat 7.0 czy mój Samsung J7, ale nie tworzy skrótów na ekranie startowym. Z żadnej przeglądarki internetowej nie mogę umieścić skrótu do strony na ekranie głównym. W zakładach nie ma takiej opcji, a przy opcjach danej strony tak. Klikam "umieść... " i po paru sekundach pokazuje ekran główny, a na nim nie pojawił sie skrót.

Zainstalowałam apkę z profilami głośności dźwięków i każdy z nich można zamieścić na ekr. głównym jako skrót. I to samo, daje "umieść"i przechodzi do glownego i nic.

Osobny problem to to, ze nie wiem jak umieścić skrót kontaktu na ekranie głównym.

Ktos mi pomoże? Albo skieruje gdzieś?

0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdź, czy gdy dodajesz skrót do strony www nie dodaje go na nowym pulpicie. W przypadku aplikacji z dźwiękami i tak samo z kontaktami, spróbuj przez dodanie widgetu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam.Proszę wyłączyć i ponownie włączyć telefon.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Nie zadziałało
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A nie jest wyłączone dodawanie aplikacji do ekranu startowego?Screenshot_20230329-203931_One UI Home.jpg
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
To służy do dodawania aplikacji do ekranu startowego ale nie do listy aplikacji
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A jakie aplikacje są ściągane? Jakieś gry?
eliza1977
First Poster
Opcje
Po nowej aktualizacji brak możliwości dodania pliku do ekranu startowego
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@eliza1977, Napisz jaki model urządzenia posiadasz i o jaką aktualizację chodzi. Funkcja, o której mówisz jest dostępna w One UI 6.1

Screenshot_20240422_155544_My Files.jpgScreenshot_20240422_155549_One UI Home.jpg