Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie przeszkadzać i alarm

(Temat utworzony: 21-11-2022 10:09 PM)
1130 Wyświetlenia
Marlena
Explorer
Opcje
Nie mogę do końca ogarnąć po aktualizacji funkcji "nie przeszkadzać" oraz "alarm". Czy Nie przeszkadzać wyklucza się z Alarmem? 
Czy w Alarmie jak ustawię harmonogram snu np. w godz. 22-7 i wyłącze jednocześnie na tej zakładce Budzik, a włącze Budzik w Alarmach np. żeby mnie obudził o 7:20 to będzie to ok?

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Tryb nie przeszkadzać wycisza wszystkie powiadomienia poprostu, np z wylaczeniem dźwięków alarmu czyli tzw budzika żeby np zadzwonił do pracy;-).
Co do drugiej części to u mnie w alarmie nie ma żadnego planowania snu ale mam inny telefon więc może w twoim jest inaczej. Ale zawsze wychodzę z założenia że jak nie wiem jak coś działa to testuje . Ustaw sobie raz tak raz inaczej w różnej konfiguracji i zobaczysz jak to działa 🙂

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Melodos
Pathfinder
Opcje
Nie wiem czy dobrze rozumiem problem, ale funkcja „Nie przeszkadzać” ma swoje menu, w którym można określić wyjątki. Można ustawić tę funkcję tak, że alarmy uruchamiają się pomimo jej włączenia. Jeśli tak się zrobi, to tryb snu ustawiony w aplikacji zegara nie powinien przeszkadzać w uruchomieniu się zaplanowanego alarmu.

Najlepiej jednak po prostu zrobić sobie test, czy wszystko działa.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Tryb nie przeszkadzać wycisza wszystkie powiadomienia poprostu, np z wylaczeniem dźwięków alarmu czyli tzw budzika żeby np zadzwonił do pracy;-).
Co do drugiej części to u mnie w alarmie nie ma żadnego planowania snu ale mam inny telefon więc może w twoim jest inaczej. Ale zawsze wychodzę z założenia że jak nie wiem jak coś działa to testuje . Ustaw sobie raz tak raz inaczej w różnej konfiguracji i zobaczysz jak to działa 🙂
Rozwiązanie
Melodos
Pathfinder
Opcje
Nie wiem czy dobrze rozumiem problem, ale funkcja „Nie przeszkadzać” ma swoje menu, w którym można określić wyjątki. Można ustawić tę funkcję tak, że alarmy uruchamiają się pomimo jej włączenia. Jeśli tak się zrobi, to tryb snu ustawiony w aplikacji zegara nie powinien przeszkadzać w uruchomieniu się zaplanowanego alarmu.

Najlepiej jednak po prostu zrobić sobie test, czy wszystko działa.
0 Like
Marlena
Explorer
Opcje
Dziękuję kochani za info.