Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zainstalować aplikacji

(Temat utworzony: 04-01-2021 01:10 PM)
520 Wyświetlenia
ASonM21
Navigator
Opcje
Witam, jakieś 8-7lat tamu kupiłem gre Where is my watar. 6miesięcy temu kupiłem Galaxy Tab A  2019 i chciałem zainstalować tą gre to nie wyświetlała się w sklepie Galaxy ale okazuje się że na telefonie mogę ją zainstalować. (Stary tablet to: Galaxy Tab 2 10.1 a nowy to Tab A 2019).
0 Like
6 Odpowiedzi
M0nk3y3
First Poster
Opcje
Moze być opcja, ze gra jest na tyle stara, ze nie wspiera nowych komponentów, czy też silnika graficznego.
0 Like
ASonM21
Navigator
Opcje
raczej wspiera bo na M21 da się zainstalować
0 Like
ASonM21
Navigator
Opcje
raczej to coś innego ponieważ gre dalej da się pobrać na nowsze użądzebia jak jest kupiona po przez Sklep Google Play
0 Like
M0nk3y3
First Poster
Opcje
W takim razie jedyne co pozostaje to napisać do supportu i od nich dowiedzieć się coś więcej
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ASonM21, Udostępnij sobie bezpośredni link z telefonu ze Sklepu do tej gry i otwórz go na niego na tablecie. Powinno Cię od razu przekierować na stronę gry. Podejrzewam, że ujrzysz komunikat w stylu, że ta aplikacja jest niezgodna z Twoim urządzeniem. W takim przypadku pozostaje kontaktować się z deweloperem aplikacji.

ASonM21
Navigator
Opcje
tak komunikat to "Ta zawartość nie jest już dostępna na ten model telefonu" (nie wiem czemu napisało telefonu)
0 Like