Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działająca funkcja Mój sejf

(Temat utworzony: 02-08-2024 04:42 PM)
813 Wyświetlenia
Kubixonek
Pioneer
Opcje

Wideo z problemem
(Wideo będzie dostępne jak moderacja je zaakceptuje)
Mam problem z działaniem funkcji Mój Sejf, jak mam stronę z uprawnieniami aplikacja nie prosi o uprawnienia, po uprawnieniach wyskakuje że mam skontaktować się z obsługą klienta (powinienem zadzwonić?)
czy to jest problem ogólny czy tylko umnie tak jest?
Pomożecie?
Informacje:
One UI 6.1
Galaxy A52
0 Like
13 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
U mnie jest podobnie. Kiedyś pomagałem koleżance skonfigurować nowego smartfona i też taki błąd wyskoczył. Nie wiem, z czego to wynika. Ja sam osobiście resetowałem smartfona dwa razy, ale nic to nie pomogło. Nie widziałem nagrania, ponieważ z tego, co wiem, musi je zaakceptować moderacja. Ten błąd jest mi akurat znany.
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
A samsung health działa normalnie?
0 Like
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Tak, Samsung Health działa bez zarzutów. (Przepraszam za późne odpisanie ale nie miałem internetu)
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Może ja też zapytam, bo kolejny dzień, nikt póki co nie chciał się ponownie podjąć tego tematu, a przy wsparciu rozkładają ręce i nie ma żadnej odpowiedzi, więc może ktoś na słabą jeszcze jakieś rozwiązanie znajdzie. Dwukrotnie resetowałem i rozwiązania sam nie znalazłem.
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Kubixonek @FG_Test23 Czy próbowaliście ręcznie nadać uprawnienia w ustawieniach telefonu w zakładce Aplikacje -> Mój sejf -> Uprawnienia i następnie uruchomić Mój sejf?

W takich sytuacjach często skuteczne jest wyczyszczenie danych aplikacji: Ustawienia -> Aplikacje -> Mój sejf -> Pamięć -> Wyczyść dane -> Usuń.

0 Like
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Otóż próbowałem wyczyścić pamięć ale nic nie dało, a nadanie uprawnień ręcznie też nic nie dało...
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Kubixonek W takiej sytuacji sprawdź dostępnosć aktualizacji w ustawieniach telefonu w zakładce Aktualizacja oprogramowania. Dodatkowo możesz wykonać wipe cache partition, a w ostateczności hard reset:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

Alternatywnie możesz zgłosić błąd bezpośrednio do firmy Samsung:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C... 

0 Like
Kubixonek
Pioneer
Opcje
Aktualizacje sprawdzam codziennie ale ostatnia była 23 czerwca, Zrobiłem Soft Reset, teraz ładuje się dłużej i widać napis "tworzenie Twojego sejfu" ale dalej wyskakuje błąd a jeśli chodzi o "wipe cache partition" nie chce go robić
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Kubixonek Odinstaluj aktualizacje w aplikacji konto Samsung i spróbuj raz jeszcze:

1. Otwórz ustawienia;
  2. Wybierz Aplikacje;
  3. Wyszukaj konto Samsung;
  4. Kliknij na 3 kropki w prawym górnym rogu;
  5. Kliknij Odinstaluj aktualizacje;
  6. Kliknij OK, aby potwierdzić;
  7. Zaloguj się ponownie na konto.
0 Like