Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działają kody serwisowe

(Temat utworzony: 20-01-2023 12:22 AM)
39658 Wyświetlenia
tom55asz
First Poster
Opcje

Nie działa kod #*0228# na kalibrację baterii bo zainstalowaniu Androida 13. Jakieś sugestie????

Przejdź do rozwiązania
74 Odpowiedzi
picek321
Apprentice
Opcje
Witam. Otóż przestały mi działać kody mmi typu *#06# lub *#0*# itp. Pisze problem z połączeniem lub błędny kod mmi. Wcsesniej działały normalnie. Karta sim działa jak i inne funkcje. Probowalem resetowac telefon wiele razy i nic nie pomogło. Czy ktos spotkał sie z tym?
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Prawdopodobnie automatyczna blokada jest włączona. 1707162557500.jpg
picek321
Apprentice
Opcje
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź. Pomogło:)
0 Like
Bloodhound-PL
Voyager
Opcje
Samsung mógłby dawać jakieś info w opisie tych zaawansowanych usług opisujące na jakie funkcje dają usługa będzie miała wpływ. Lub komunikat np. po zablokowaniu wykonania kodu mmi, że wykonanie nie jest możliwe, bo włączono usługę X, w tym przypadku automatyczną blokadę.
Teraz człowiek coś sobie przedstawia, a potem z nie wie dlaczego jakieś inne funkcje przedstawia działać zgodnie z oczekiwaniami. OneUI to chyba najbardziej rozbudowana nakładka systemowa, w której łatwo się pogubić.
0 Like
SimonSwan
Pioneer
Opcje
Galaxy S22 plus

Czy komuś też przestała działać funkcja wejścia w obrazowe przedstawienie właściwości I parametrów czujników w telefonie wywoływana kodem na klawiaturze numerycznej telefonu *#0*#

Wcześniej wchodziłem w te ustawienia i nie było problemu. 

image

image

0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
na s23u a14 działa
0 Like
Karliciak
Pioneer
Opcje
Czy istnieje opcja na potwierdzenie OTP co umożliwi "silent logowanie", i pozostaje opcje w menu *#9900#?

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Karliciak Część kodów serwisowych (jak *#9900#) nie działa od wyjścia systemu Android 14.

0 Like
Karliciak
Pioneer
Opcje
Czy mogę prosić o udostępnienie listy obslugiwanych "secret code" na s24U? (Typu *#9900*)
0 Like