Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagrywanie wiadomości głosowych Messenger

(Temat utworzony: 02-06-2021 05:06 AM)
1612 Wyświetlenia
naatka121
First Poster
Opcje

Proszę o pomoc a mianowicie chodzi o to że jeżeli chce nagrać głosówke n messenger to czy mogę kliknąć mikrofon jednym dotknieciem bez przedszymywania go. Mój chłopak gdy chce nagrać głosówkę klika mikrofon (nie przedszymywuje go) i odrazu się nagrywa jak na dyktafonie 

Tel. A21 s

0 Like
7 Odpowiedzi
Mona368
Pathfinder
Opcje
Masz dwie wersje, albo w messenger przyciskasz i trzymasz mikrofon, lub na klawiaturze pisania Masz mikrofon Google i nie musisz trzymać.
0 Like
Mona368
Pathfinder
Opcje
To tak wygląda 😁Screenshot_20210602-105313_Messenger_8863.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@naatka121  Dokładnie tak jak już wspomniał użytkownik @Mona368  mamy dwie opcje, daj znać czy działa pisanie głosowe na klawiaturze.

naatka121
First Poster
Opcje

Screenshot_20210603-032452_Messenger.jpg

 chodzi mi bardziej o tamten mikrofon który zaznaczyłam, mój chłopak klika w niego i nagranie głosowe nagrywa się jak dyktafon nie musi on go przytrzymywać 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@naatka121  tak po kliknięciu w mikrofon można mówić Bez przytrzymywania go. U Ciebie jest inaczej?

szymon40
First Poster
Opcje
U mnie nie ma tego mikrofonu muszę trzymać i jest limit 1 minuta , czy można to zmienić ?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@szymon40 Wszystko zależy od wersji Messengera. Być może masz jakąś starszą, bądź przeznaczone na starsze systemy operacyjne.

0 Like