Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Messenger powiadomienia

(Temat utworzony: 01-09-2021 09:57 AM)
41827 Wyświetlenia
Tomsla
Voyager
Opcje
Witam , nie przychodzą powiadomienia z Messengera , dopiero jak wejdę w aplikację to wyświetla powiadomienie. Oszczędzanie energii mam wyłączone,  a adaptacyjne tak. Proszę o pomoc . 

image

Przejdź do rozwiązania
232 Odpowiedzi
Q733N
Apprentice
Opcje
Zrobiłam tak jak w poradniku ale nadal nic.
Wyłączyłam adapcyjne oszczędzanie energii aplikacje dodałam żeby nie była usypiana do tego dałam żeby bateria była nieograniczona ale wciąż to samo
0 Like
MichałJ
Expert
Opcje

@Q733N jeśli wipe cache nie przyniósł poprawy, to spróbuj w ostateczności jeszcze zrobić reset do ustawień fabrycznych, aby wyeliminować ewentualny błąd oprogramowania.

Q733N
Apprentice
Opcje
Zrobiłam reset wciąż Messnger i smsy to samo smsy używam aplikacji wiadomości ale nie wiem czy to zmienia fakt.
Może to błąd aplikacji Messenger? Bo inne aplikacje normalnie wybudzają ekran blokady
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Q733N Hej! A od razu wgrałaś kopię zapasową po przywróceniu ustawień fabrycznych? Jeżeli tak, to w zasadzie Twoja praca poszła na marne, gdyż błąd mógł przeskoczyć z kopii ustawień. Spróbuj ponowić próbę, ale tym razem bez wgrywania jakiejkolwiek kopii zapasowej - wgraj ją później.

Sprawdź jedną opcję w ustawieniach:

Ustawienia > Ekran Blokady > Powiadomienia > Powiadomienia do pokazania i zaznacz "Alert i ciche powiadomienia".

Ewentualnie zamiast twardego resetu, zrób po prostu reset konfiguracji ustawień:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Zresetuj wszytkie ustawienia

0 Like
Q733N
Apprentice
Opcje
No właśnie nie wygrywałam kopi zapasowej i tak w powiadomieniach mam tak zaznaczone alert i ciche powiadomienia spróbuję tą drugą opcję
0 Like
Q733N
Apprentice
Opcje
Nic nie działa ani hard reset ani same resetowanie 🤦🏽 może samo się naprawi przy jakieś aktualizacji bo ja już pomysłu nie mam czemu tak
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Q733N  wybudzania ekranu nie ma ale jest opcja podświetlenia krawędziowego. 

Zerknij również do tego tematu:

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s20/powiadomienia-messenger-nie-wybudzaj%C4%85-ekra... 

bartek_my
Explorer
Opcje
Przy wyłączonych dźwiękach, tryb wibracji w Messegerze wyskakuje dymek czatu lecz bardzo często telefon nie wibruje ani nie pokazuje się powiadomienie w panelu powiadomień, a także na ekranie blokady pomimo że włączone mam że powinno pojawiać się wszędzie. Ktoś ma taki sam problem i wie jak go rozwiązać? 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek ponownie zainstalować aplikację.

0 Like
bartek_my
Explorer
Opcje
Już próbowałem robić to z 3 razy i nic, a właśnie chyba przed reinstalacją było dobrze
0 Like