Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontakty w aplikacji telefon

(Temat utworzony: 16-02-2022 07:47 PM)
693 Wyświetlenia
Members_uVHPqda
First Poster
Opcje

Witam.

Czy jest możliwość aby wyświetlały się kontakty po nazwisku, szukam tej opcji i nie mogę nigdzie znaleźć.

Proszę o pomoc

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Members_uVHPqda Witam. Wchodzimy w kontakty potem w 3 poziome kreski po lewej stronie, następnie w ustawienia to taki trybik u góry po prawej stronie i tam znajdzieszScreenshot_20220216-201828_Contacts.jpgScreenshot_20220216-201833_Contacts.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

14 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Members_uVHPqda Witam. Wchodzimy w kontakty potem w 3 poziome kreski po lewej stronie, następnie w ustawienia to taki trybik u góry po prawej stronie i tam znajdzieszScreenshot_20220216-201828_Contacts.jpgScreenshot_20220216-201833_Contacts.jpg
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_uVHPqda @_Technik_  Dokładnie to bedzie ta opcja😀

Members_uVHPqda
First Poster
Opcje

Dzięki za szybką odpowiedź, problem już rozwiązany. Szukałem tej opcji w aplikacji "Telefon" i nie pomyślałem, że mogę to zmienić w programie "Kontakty"

Pozdrawiam

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
W1234567890
Helping Hand
Opcje

Dzień Dobry. Zawsze w aplikacji Kontakty było sortowanie kontaktów według liter a po ostatniej aktualizacji (poprawki zabezpieczeń z lutego) aplikacja gubi litery i pokazuje np. Kontakty na Literę P tam gdzie powinny być Kontakty na literę O a Kontakty na literę O wyświetlają się pod L. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początku wyczyścić dane aplikacji kontakty. USTAWIENIA - APLIKACJE - KONRAKTY - DOMYŚLNA PAMIĘĆ - WYCZYŚĆ DANE.
W1234567890
Helping Hand
Opcje
A wtedy usuną się kontakty?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nic sie nie usunie, jedynie błędy aplikacji jeśli jakieś są
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Spróbowałem ale problem nadal występuje.
0 Like