Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolorowanie zdjęć - nowa funkcja w Galerii

(Temat utworzony: 29-01-2024 09:54 AM)
4348 Wyświetlenia
sardroid
Troubleshooter
Opcje
Witajcie,
chciałbym przedstawić Wam nową funkcję Galerii jaka pojawiła się w S24 Ultra (pewnie w całej serii S24) - kolorowanie czarno-białych zdjęć przez AI.
Wystarczy wejść do Galerii, wybrać takie zdjęcie, przeciągnąć palcem od dołu do góry i wybrać to co zaznaczyłem na screenie:

image

Wtedy sztuczna inteligencja rozpoczyna proces przetwarzania zdjęcia. Po zakończeniu możemy podejrzeć jak wygląda zdjęcie przed i po tym procesie. 

image

Uważam, że to fajna funkcja, która pomoże nam tchnąć nowe życie w stare, rodzinne zdjęcia🙂👍

Pozdrawiam
17 Odpowiedzi
Oberschlesier71
Navigator
Opcje
Dziękuję. Faktycznie, teraz działa. Nie jestem pewien, dlaczego, być może po wykonaniu wipe cache. Tak czy inaczej, jeszcze raz dziękuję.
0 Like
MichalAlex14
Voyager
Opcje
Zwróć uwagę, że jeśli zdjęcie będzie w "innym stanie obróbki" to będą w miejscu palety wyświetlały się inne "narzędzia". Dlaczego tak jest i ile tych narzędzi jest nie wiem. Może z czasem coś jeszcze dodadzą.
0 Like
mkchal
Journeyman
Opcje
Jak to włączyć w s24+?
0 Like
mkchal
Journeyman
Opcje

Witam mam pytanie wie ktoś jak włączyć kolorowanie zdjęć ai w samsung galaxy s24 plus? Z góry dzięki za odpowiedź 

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, chodzi o funkcje zdjęcie na szkic?
0 Like
mkchal
Journeyman
Opcje
O to chodzi1728280357357_1728280357348_0.jpg
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Telefon sam decyduję kiedy taka opcja się pokaże. Może to zależeć od zdjęcia i jego treści, nie ma opcji wymuszenia tego.
mkchal
Journeyman
Opcje
Okej dziękuję za odpowiedź