Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KOD PIN 0000 BŁĄD ANDROIDA 13! VIDEO

(Temat utworzony: 29-07-2023 03:17 PM)
924 Wyświetlenia
Kafek
Pioneer
Opcje
Witam serdecznie. Chciałem opisać błąd jaki jest w Androidzie 13 w Każdym telefonie SAMSUNG!! 

Otóż jeżeli chcemy wybrać prosty PIN np 0000
I szybko wpiszemy kod 0000 za zaczyny kółko żeby automatycznie odblokowalo wtedy znowu chcemy wpisać 0000 wyskakuje komunikat o tym, że pin jest prosty, ale klikając nadal 0000 zamiast akceptowac, że pin jest prosty zaakceptuje nam oczywiście, że wpisaliśmy 0000

Ustawiliśmy sobie kod 0000

Niestety telefonu już nie odblokujemy! 
Wyskakuje błędny kod PIN! 

Pozostaje tylko twardy reset.
Czyli utrata wszystkich danych! 

Każdy kto tak zrobi jak na video już nigdy nie odblokuję Swojego telefonu. Będzie trzeba zrobić Format a co z tym idzie pewnie będzie FRP i mimo jesteśmy pewni, że kod PIN to 0000 to po formacie nie wejdziemy też w telefon, oczywiście jak też zapomnieliśmy jakie konto Google było zalogowane. Także zgłaszam poważna usterkę która dotyczy całego świata i każdego Samusnga z Androidem 13!

Link do Video 

23 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kafek  Witam

Rozumiem że telefon został zablokowany z powodu wpisania wiele razy błędnego kodu pin?

Kafek
Pioneer
Opcje
Nie o to chodzi już. Chodzi o to, że jak dodasz szybko prosty PIN np 0000 i zaznaczysz bez kółko żeby autumatycznie odblokowalo jak jest dobry PIN to pomimo wpisania dobrego kodu PIN telefonu nie odblokujesz
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kafek Sprawdziłem to co opisałeś i po ustawieniu PINu na 0000 telefon normalnie się odblokowywuje. Tylko przy ustawianiu jest komunikat o słabym kodzie PIN. 

Kafek
Pioneer
Opcje
Nie o to chodzi już. Chodzi o to, że jak dodasz szybko prosty PIN np 0000 i zaznaczysz bez kółko żeby autumatycznie odblokowalo jak jest dobry PIN to pomimo wpisania dobrego kodu PIN telefonu nie odblokujesz
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kafek Sprawdziłem to również i telefon normalnie się odblokowywuje. 

Kafek
Pioneer
Opcje
Wpisz szybko 0000 i zaznacz to kółko żeby samo zaakceptowało
Kafek
Pioneer
Opcje
Tak. Tylko właśnie jak wyskoczy ten komunikat i np ktoś nie patrzy tylko klika cały czas na 0000 to zaakceptuje 0000 ale nie odblokujesz już. Czy tu można video wysłać?
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kafek Robię wszystko zgodnie z Twoimi wskazówkami i mi telefon normalnie się odblokowywuje. 

Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.
[Poradnik] - Wipe Cache Partition

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[Poradnik] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kafek Tak można wstawiać filmy.