Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura samsung

(Temat utworzony: 27-04-2021 05:29 PM)
6478 Wyświetlenia
KASIASIA
Explorer
Opcje
Hej. Używam klawiatury samsung i podczas pisania sms lubie wstawiać dużo emotikon 😅ale nie mogę ich szukać za pomocą lupki bo wyskakuje iformacja ze w bieżącym jezyku nie jest to obsługiwane 😥ktoś może pomóc? 

image

222 Odpowiedzi
Domin123
Pathfinder
Opcje

image

image

Czemu przycisk zmiany klawiatury się nie pojawia?
0 Like
bucik31
Explorer
Opcje
Przytrzymaj klawisz mikrofonuu 3 sekundy. Gdy pojawi się menu, wybierz "metoda wprowadzenia"
Domin123
Pathfinder
Opcje
Dzięki działa
0 Like
Motaba
Navigator
Opcje
Witam.
Obecnie używam klawiatury Swift i bardzo mi się ona podoba zwłaszcza to jak poprawia słowa, nawet jak źle wpiszemy jakieś słowo po naciśnięciu klawisza spacja jest ono automatycznie poprawiane. Czy jest możliwość ustawienia takiej opcji w klawiaturze samsunga? Czy jedyna opcja na poprawienie słowa jest klikanie na pasek nad klawiszami. 
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
U mnie w klawiaturze Samsung działa autokorekta
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Jak się włączy to powinno działać.1711660135626.jpg
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
U mnie działa tak jak piszesz, po naciśnięciu spacji poprawia automatycznie, korzystam z klawiatury Samsunga odkąd mam Samsunga ze względu na lepsza funkcjonalność w Ultra
0 Like
Motaba
Navigator
Opcje
Mam to wszystko włączone ale nie poprawia, pisząc tutaj w aplikacji pojawia ale jak chce coś wyszukać w przeglądarce albo w Googlach to nie działa.
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Sama klawiatura samsunga jest świetna... ale polska korekta jest tragiczna przez ładne nawet kilka miesięcy, strasznie wolno się uczy w porównaniu do Swifta czy googla.
0 Like
Katharsiis
Journeyman
Opcje
Hejka, jak ustawić klawiaturę samsung z cyframi, w ustawieniach raczeh zmieniałam ale nie dodają się nadal, oraz jak usunąć przycisk obok przecinka, jak przytrzymam to jest zmiana języków chyba, na polski