Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura samsung - za dużo znaków diakrytycznych

(Temat utworzony: 23-08-2020 07:08 PM)
4821 Wyświetlenia
BG88
Apprentice
Opcje

Cześć,

czy da się w klawiaturze Samsung wyłączyć wyświetlanie niepolskich znaków diakrytycznych? Po kliknięciu litry alfabetu łacińskiego wyskakuje mi oprócz polskich znaków typu ą,ę,ó, masa znaków z innych języków (np. Ö), jest tego na tyle dużo że utrudnia to szybkie wybranie właściwego znaku i płynne pisanie z polskimi znakami.

17 Odpowiedzi
Józef53
Journeyman
Opcje
👌
Józef53
Journeyman
Opcje
Podłączyłem kartę SD mikro do swojego S2. Jakich klawiszy użyć aby otworzyć zawartość tej karty np filmik z kamerki samochodwej ?
0 Like
Józef53
Journeyman
Opcje
Oczywiście chodzi o S 20 !
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Józef53 Co dokładnie chcesz zrobić? 

0 Like
KapiQuantum
First Poster
Opcje
Odkopuję post bo właśnie z tym mam problem. U mnie polskie znaki nie są pierwsze - zamiast tego pokazują się znaki interpunkcyjne np na a jest wykrzyknik a nad z jest myślnik
Można ustawić by polski znak był tym pierwszym ?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KapiQuantum, korzystasz z klawiatury Samsung? Spróbuj na początek zresetować ustawienia klawiatury. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Klawiatura Samsung - ustawienia > Resetowanie do ustawień domyślnych.

Members_VaXHj2O
First Poster
Opcje

Instalujesz apk z galaxy store Good Lock i w niej wybierasz i instalujesz Keys Cafe, w tej apce Make you own keyboard, wybierasz uklad klawiatury i mozesz edytować poszczegolne klawisze

0 Like
Members_kMaTqqB
First Poster
Opcje

po zresetowaniu klawiatury w ustawieniach pierwszym znakiem dostępnym jest właśnie polski szukany znak diaktryczny

0 Like