Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Klawiatura Samsung brak przycisku do wpisywania głosowego

(Temat utworzony: 30-01-2024 11:47 AM)
13290 Wyświetlenia
LookPL
Navigator
Opcje

image

Jak znajdę przycisk do pisania głosowego?
Przejdź do rozwiązania
85 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@LoXy, zerknij do wiadomości oznaczonych jako rozwiązanie w tym wątku, powinno pomóc.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

wojtek1305
First Poster
Opcje
Brakuje na klawiaturze 3 kropek w dolnej lewej stronie tłumacz głosowy.
Brak możliwości pisania głosowego.
A w ustawieniach to jest.
Jak to włączyć kropki.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Klawiaturze Samunga w One Ui 6.1 powinno wyglądać tak. Mikrofon w lewym dolnym rogu to pisanie głosowe 1716109119032.jpg
wojtek1305
First Poster
Opcje
Dziękuję zrobione
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To super ze się udało. Pozdrawiam
0 Like
Premek1988
Pathfinder
Opcje
Czy orientuje się ktoś może Jak przestawić położenie ikony mikrofonu w wiadomościach SMS wcześniej miałem ikonę z lewej strony w lewym dolnym rogu ekranu jak Miałem włączoną klawiaturę do pisania a teraz w jakiś sposób mikrofon Znalazł się po prawo na dole i nie wiem jak zrobić i nie wiem jak zrobić żeby było tak jak wcześniej a używam tego dość często do wprowadzania głosowego bo nie chce mi się pisać😁
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie da się przestawić w ustawieniach systemowych tej ikony. Może Pan sprowokować czy da się przez Good Lock.
Premek1988
Pathfinder
Opcje
Dobra dla mnie to jest czarna magia bo niedawno była z prawej strony a teraz z powrotem jest z lewej tak jak miałem zawsze i nic nie zmieniałem czasem nie potrafię pojąć tego co się dzieje w tym telefonie😂
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Możliwe że był to jakiś błąd, dlatego że ikona tego mikrofonu jest zawsze po lewej stronie.
niunie2k
Pioneer
Opcje
Niestety nie ma takiej możliwości
0 Like