Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Karta Sim nie zezwala na połąćzenie z tą siecią

(Temat utworzony: 12-02-2023 09:39 PM)
3308 Wyświetlenia
W1234567890
Helping Hand
Opcje

Witam. Jest taka możliwość żeby połączyć kartę sim Orange z inną siecią np. Plus ? Bo jak próbóje połączyć to mi wyskakuje taki komunikat jak na zdięciu poniżej.

image

0 Like

4 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
just2red
Voyager
Opcje
Raczej nie ma takiej mozliwosci 😉

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@W1234567890  Nie ma takiej możliwości, co najwyżej możesz przejść na wyszukiwanie ręczne i zmienić sieć z jakiej korzystasz w obrębię twojego operatora ( jeżeli ma podpisaną taką umowę). Przykładowo sieć Play ma podpisaną umowę z Orange i możesz przejść na zasięg tego drugiego operatora, tylko wtedy w sieci będziesz miał Play (Orange). 

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Orange ma swoje nadajniki i nie korzysta z nadajników innych operatorów. Taką możliwość ma sieć Play która miała podpisaną umowę z każdą siecią, teraz ma tylko z Orange.

Rozwiązanie
SzymonG_
Journeyman
Opcje
To taki roaming krajowy do którego ma dostęp z tego co wiem tylko siec PLAY. Połączy się już teraz tylko do Orange a kiedyś do każdej innej sieci.

0 Like
11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
just2red
Voyager
Opcje
Raczej nie ma takiej mozliwosci 😉
0 Like
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@W1234567890  Nie ma takiej możliwości, co najwyżej możesz przejść na wyszukiwanie ręczne i zmienić sieć z jakiej korzystasz w obrębię twojego operatora ( jeżeli ma podpisaną taką umowę). Przykładowo sieć Play ma podpisaną umowę z Orange i możesz przejść na zasięg tego drugiego operatora, tylko wtedy w sieci będziesz miał Play (Orange). 

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Orange ma swoje nadajniki i nie korzysta z nadajników innych operatorów. Taką możliwość ma sieć Play która miała podpisaną umowę z każdą siecią, teraz ma tylko z Orange.
W1234567890
Helping Hand
Opcje
U mnie to nie działa. Jak próbóje połączyć się z siecią Play to wyskakuje mi ten sam komunikatScreenshot_20230213_111904_Call settings.jpg
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

A jakiego masz operatora ?

To co napisałem działa w przypadku tylko i wyłącznie klientów Play.

W1234567890
Helping Hand
Opcje
Orange
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
To tak, jak napisałem wcześniej. Nigdzie poza siecią Orange, nie zarejestrujesz swojej karty.
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Z rok temu mogłem zminić ręcznie , teraz nie, więc to zmiany w zabezpieczeniach , jestem Tmobile i się nie da Screenshot_20230213_095401_Call settings.jpg
0 Like
Rozwiązanie
SzymonG_
Journeyman
Opcje
To taki roaming krajowy do którego ma dostęp z tego co wiem tylko siec PLAY. Połączy się już teraz tylko do Orange a kiedyś do każdej innej sieci.
0 Like