Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kalendarz

(Temat utworzony: 24-10-2020 06:58 PM)
7044 Wyświetlenia
smlubisz
First Poster
Opcje
Cześć, czy ktoś wie jak można ustawić by wpisując wydarzenie w kalendarzu dodać "kłódkę" aby było prywatne? 
Nie mam tej opcji, natomiast jak wpiszę w kompie w Outlook to po synchronizacj widzę opcję prywatne i mogę zmienić. 

Pozdrawiam, 
MD
0 Like
42 Odpowiedzi
AgnieszkaG
Expert
Opcje

@smlubisz Systemowa aplikacja Kalendarz nie ma opcji blokowania wydarzeń. Natomiast możesz skorzystać z aplikacji Mój Sejf - przechowywana tam zawartość jest zabezpieczona. Więcej informacji o aplikacji Mój Sejf znajdziesz tu: Zabezpieczenie danych za pomocą aplikacji Mój Sejf 

kplandd
Helping Hand
Opcje
Zniknęły mi wszystkie święta z kalendarza.
Gdzie to uruchomić?
0 Like
19tom86
Pioneer
Opcje
wyczyść dane aplikacji kalendarz. u mnie święta są widoczne
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wchodzimy w kalendarz > wysuwamy ustawienia z lewej strony i rozwijamy nasz adres e-mail > zaznaczamy święta 

Screenshot_20201208-100332_Calendar.jpg

kplandd
Helping Hand
Opcje
Nigdzie nie ma świąt. Gdzieś zniknęły. Wiem, że były, ale nie ma. Są tylko "alternatywne kalendarze", urodziny kontaktów, rodzinne, familijne... Kilkakrotnie czyściłem pamięć aplikacji, bez efektu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Do kalendarza mam podpięte dwa konta Samsung i Google. Święta mam w kalendarzu Google. Spróbuj dodać święta do kalendarza Google korzystając z poniższych wskazówek i strony https://calendar.google.com/. Następnie włącz wyświetlanie tych świąt w aplikacji na telefonie.

https://support.google.com/calendar/answer/6084659

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kplandd  Wykonaj instrukcje zaproponowane przez kolegę @mirudo24 . Święta tyczą się kalendarza Google i tam trzeba wybrać opcje aby sie wyświetlały.

0 Like
kplandd
Helping Hand
Opcje
@mirudo24 O to chodziło. Dzięki Wszystkim za pomoc 😊
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Super 😀. Proszę Bardzo.  Pozdrawiamy 👋👋