Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zrezygnować z Samsung Care+?

(Temat utworzony: 19-02-2025 04:33 AM)
72 Wyświetlenia
Emil92
Voyager
Opcje
Witajcie. 

Chciałbym zrezygnować z Samsung Care+, do jej końca zostało jeszcze pół roku. Chce sprzedać telefon i nie potrzebuje już tej usługi, a może uda się odzyskać część pieniędzy. Nowemu właścicielowi i tak na nic bo jest imienna. 
Wiecie jak zgłosić rezygnację i jak wygląda rozliczenie takiej anulacji?
0 Like
7 Odpowiedzi
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Zrezygnować i odzyskać? Nie sądzę. To jak zrezygnowac ze spłaty kredytu, OC samochodu albo abonamentu przed terminem. I o ile dobrze zrozumiałem usługę (jeszcze nie korzystam) jest ona przypisana do urządzenia, nie użytkownika.
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. W warunkach ubezpieczenia w punkcie 8 wszystko jest opisane.
https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy/Ogolne_Warunki_Ubezpieczenia.pdf1739910860464.jpg
xpromar
Voyager
Opcje
Masz umowę na 24 miesiące? Płacisz co miesiąc za tę usługę?
0 Like
Emil92
Voyager
Opcje
Płatność z góry na rok. Już pisałem support odpisał, że będzie zwrot,problem w tym, że to konto już nie istnieje...
0 Like
Emil92
Voyager
Opcje
Da się. Zwracają proporcjonalnie za okres niewykorzystany jesli była płatnośćz góry/zaprzestaja pobierać skladki jesli byla platnośc ratalna. OC jest obowiązkowe
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Emil92 Musisz dalej kontynuować gadać z supportem. Na pewno da się jakoś to rozwiązać.

xZayah
Voyager
Opcje
Lepiej było w ogóle tego nie kupować. Oszuści i Samsung nie ma z tym nic wspólnego. To inna firma się tym zajmuje i każde twoje zgłoszenie, że coś się podziało z telefonem odrzuca. Mam z tym doświadczenie jak przy kradzieży mojego S23 Ultra.
0 Like