Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć funkcję "dynamiczny ekran blokady" Note 20 ultra 5g

(Temat utworzony: 02-05-2021 01:38 PM)
4345 Wyświetlenia
Qlop
Pioneer
Opcje
Dzień dobry wszystkim.Pytanie jak w temacie. System zmienia mi tapety ekranu startowego i ekranu blokady pomimo zaznaczenia pozycji "brak "w ustawieniach "usługi tapety". Denerwujące jest codzienne przywracanie spersonalizowanych tapet. Nie pomaga czyszczenie podręcznej ani resetowanie. Funkcja po prostu zablokowana. Ktoś coś wie na ten temat?
0 Like
Qlop
Pioneer
Opcje
Ok . Tylko pamiętaj, że u mnie funkcja " dynamiczny ekran blokady " jest ustawiona na " brak" a pomimo tego się uruchamia.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy korzystasz z zewnętrznego programu uruchamiającego jak np. Microsoft Launcher czy Nova Launcher? Niektóre nakładki posiadają opcję automatycznej zmiany tapety.

Qlop
Pioneer
Opcje
Nie używam żadnych nakładek systemowych. Launchera od Microsoftu też nie.
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Spróbuj odinstalować tą funkcję całkowicie

Screenshot_20210502-164031_Wallpaper services.jpg

0 Like
Qlop
Pioneer
Opcje
Chyba tak zrobię.
0 Like
Qlop
Pioneer
Opcje
No i nic z tego ,nie ma możliwości odinstalowania ani nawet wyłączenia tej funkcji. Może to wina systemu ,mam andka 11 z UI 3.1

Screenshot_20210502-170039_Gallery_26649.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Qlop Jak pobierzesz to wtedy jest opcja odinstalowania.

Screenshot_20210502-174114_Wallpaper services.jpgScreenshot_20210502-174225_Wallpaper services.jpg

Qlop
Pioneer
Opcje
Tak pomyślałem. Nie chciałem sobie zaśmiecać kontenera z tapetami . Dzięki za info.
0 Like
Qlop
Pioneer
Opcje
Niestety, po pobraniu ,faktycznie pojawią się opcja " odinstaluj" ale usuwa tylko pobrany pakiet. Muszę poczekać 24 godziny żeby się przekonać czy coś się zmieni. Przypadkowe tapety włączają mi się bez jakiegokolwiek planu .
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Qlop  Więc już minęło ponad 24H i tapeta jaką ustawiłem jest taka sama.

Mam Samsunga A21s One UI 3.1 CORE i ustawienia takie same jak u ciebie.