Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wkleić zdjęcie/element na zdjęcie - nie da się zapisać zdjęcia po wklejeniu

(Temat utworzony: 16-07-2024 04:48 PM)
960 Wyświetlenia
paweldżordan
Explorer
Opcje

Kiedy wchodzę w edycję zdjęcia i opcje AI, mogę normalnie dodawać elementy, ale kiedy je wklejam, nie mogę ich zapisać. Chyba że lekko obrócę zdjęcie, wtedy opcja „generuj” jest dostępna.

0 Like
6 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@paweldżordan Powinieneś być w stanie cofnąć się o jeden krok w miejscu, gdzie dokonujesz generowania i będziesz miał opcję zapisu/zapisu jako kopii.

0 Like
Aerandir
First Poster
Opcje
Niestety, nie da się. Jest tylko opcja kontynuuj edycję lub opuść.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Aerandir A kiedy wybierzesz kontynuowanie edycji to nie masz opcji zakończenia i zapisania zmian?

0 Like
Aerandir
First Poster
Opcje
Niestety nie, tak jak napisał OP - zapisać można tylko po obróceniu obrazka i kliknięciu Generuj, wtedy automatycznie uzupełnia się brakujący ekran i pojawia się opcja zapisu. Spróbowałem obrócić o jeden stopień, ale niestety tekst na obrazku się rozmazał przez to. Osobiście użyłem stronki do edycji obrazków online i zajęło mi to dosłownie 30 sekund - nałożenie obrazka na obrazek. Na ten moment wydaje mi się że Samsung (a przynajmniej mój S23 Ultra) nie daje takiej możliwości.
0 Like
Aerandir
First Poster
Opcje
Ewentualnie inna opcja - sprawdza się zapisanie obrazka jako naklejki, i dodanie po prostu naklejki. Wtedy bez problemu można zapisać. Natomiast całe zdjęcie nie dało się zapisać jako naklejka, jedynie pojedyncze elementy.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Aerandir Potwierdzam. Pozostaje więc tylko korzystanie z naklejek - powinno dać się zaznaczyć cały obraz przy wycinaniu poprzez wybranie opcji "Kształt" i rozciągnięcie ramek na cały obraz.

0 Like