Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ustawić zdjęcia google jako domyślną galerię zdjęc?

(Temat utworzony: 22-03-2020 02:34 PM)
7818 Wyświetlenia
teczix
Apprentice
Opcje

Jak w tytule oraz jak z poziomu aparatu móc po zrobieniu zdjęcia móc przejść do zdjęć google a nie do galerii samsunga?

0 Like
22 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@teczix, nie znalazłem możliwości zmiany domyślnej aplikacji do otwierania zdjęć. W ustawieniach telefonu możemy jedynie zmienić następujące domyślne aplikacje:

Screenshot_20200322-152340_Permission controller.jpg

teczix
Apprentice
Opcje

Screenshot_20200322-160604_Photos.jpg

2 dni temu normalnie po kliknięciu w zaznaczony fragment przechodziłem do zdjęć Google a dzisiaj już do galerii samsunga. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@teczix, niestety nie mam pomysłu jak to zmienić. Poczekaj na podpowiedzi innych użytkowników.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24 @teczix  Bo nie można tego zmienić.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Kiedyś w ustawieniach Zdjęć Google, znajdowałą się opcja dodająca skrót, który przenosił nas z aparatu od razu do Zdjęć Googla.

xScreenshot_20161104-083340.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.oql5SSbaec.png

Niestety ta funkcja została usunięta już jakiś czas temu.

teczix
Apprentice
Opcje

Do piątku wszystko działało tak jak trzeba i miałem skrót w aparacie do zdjęć Google. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@teczix  Nie ma, takiej opcji jak piszesz, wszystkie zdjęcia w galerii mogą, być wrzucane automatycznie do zdjęcia Google.  Wtedy widzisz zdjęcia na telefonie jak i na komputerze.

Screenshot_20200323-175028_Photos.jpg

teczix
Apprentice
Opcje

Chce bezpośrednio po zrobieniu zdjęcia z aplikacji aparat przejśc do zdjęć Google i np dodac dane zdjęcie do albumu udosępnionego i to działało fajnie do piątku bez problemu. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@teczix  Nie mogło, Ci tak działać może napisz, nam jak to sam zrobiłeś wcześniej?

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201912/20191211154515538/SM-G97X_UM_Open_QQ_Pol_Rev.1.0...

0 Like