Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Instagram

(Temat utworzony: 30-03-2021 04:49 PM)
462 Wyświetlenia
Tomsla
Voyager
Opcje
Aplikacja Instagram nie działa, od razu zamyka,  co robić?  Proszę o pomoc. 
22 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tomsla
Voyager
Opcje
Odinstalowałem Instagram , zainstalowałem i po problemie 😊
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Tomsla Super że udało się rozwiązać problem. 

Tomsla
Voyager
Opcje
Dzięki za pomoc ,pozdrawiam.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Tomsla Ja również pozdrawiam😀

Inesittka
Voyager
Opcje
Witam,
od kilku dni pojawia mi się co chwila taki komunikat... "Duży stopień zużycia danych telefonu komórkowego. Aplikacja instagram zużyła więcej danych niż zazwyczaj."
Nic nie robię na tym instagramie oprócz przeglądania. Czasem wrzucę jakieś zdjęcie i to wszystko. Nie siedzę na nim częściej ani więcej niż do tej pory. Co mogę zrobić żeby to nie pojawiało się i nie zażerało mi internetu... bo mi znika ten net straszne szybko?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Inesittka  Witam 

Rzeczywiście bardzo ciekawa sytuacja taki komunikat pojawia się Najczęściej wtedy gdy dużo używamy jakiś aplikacji ona wówczas używa dużo danych i takie powiadomienie się pojawia natomiast dziwne że pojawia się jak twierdzisz wówczas gdy nie korzystasz z tej aplikacji...

Jeżeli jednak jesteś nie tak bo nie wyczyścić dane aplikacji Instagram w ustawieniach systemowych to spowoduje zresetowanie aplikacji i może nie będzie się już pokazywać to powiadomienie

just2red
Voyager
Opcje
Wejdz w ustawienia -> aplikacje -> instagram -> wymus zatrzymanie -> pamiec -> wyczysc pamiec podreczna + wyczysc dane. Po wszystkim zaloguj sie na ig z powrotem. Dodatkowo mozesz wejsc w ustawienia -> bateria i ochrona urzadzenia -> ochrona urzadzenia -> wlacz i uruchom skanowanie aby wykluczyc malware 😉
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Na instagramie przecież też oglądasz jakieś filmiki itd, więc nie dziw się że pobiera dużo danych. Każde obejrzenie jakiegoś wstawionego filmiku to spore zużycie danych. Tak jak na FB.
Pozostaje przeglądać Instagram przy pomocy wifi lub mieć duży pakiet danych.
0 Like