Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Hotspot zrywa po godzinie przy połączeniu z TV

(Temat utworzony: 4 tygodni(e) temu)
102 Wyświetlenia
Filip237
First Poster
Opcje

Witam mam problem z hotspotem w galaxy a35 5g kiedy łącze się z tv to po godzinie a czasem nawet szybciej zrywa połączenie i muszę wyłączyć hotspot i włączyć żeby znowu działało dodam że na drugim telefonie Xiaomi 13t nie mam takiego problemu i mogę oglądać cały dzień bez przerywania.

Robiłem już reset ustawień sieciowych i dwa razy resetowałem telefon do ustawień fabrycznych i nic nie pomogło.
0 Like
5 Odpowiedzi
PiotrCh
Expert
Opcje

@Filip237 Wejdź w Ustawienia -> Połączenia -> Router Wi-Fi i udostępnianie internetu -> Router Wi-Fi -> Konfiguruj -> Zaawansowane -> Wyłącz przy braku połączenia przez -> wybierz Nie uwzględniaj limitu czasu.

Filip237
First Poster
Opcje
Ustawiłem na Nie uzwgledniaj limitu czasu ale dalej rozłączało może coś aktualizacja popsuła
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam czy połączenie w takiej sytuacji jest całkowicie zrywane czy tylko przy WiFi pojawia się ikona wykrzyknika? Proszę jeszcze spróbować wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Filip237
First Poster
Opcje
Przy wifi nie ma takiego problemu problem występuje tylko w przypadku hotspotu na tv lub laptopa po kilku godzinach przerywa czasem po kilkunastu minutach i trzeba wyłączyć hotspot i włączyć spowrotem
Spróbuję wykonać wipe cache partition
0 Like
Filip237
First Poster
Opcje
Zrobiłem Wipe cache partition dalej przerywa trzeba czekać na aktualizacje do One Ul 7.0 może ona coś zmieni
0 Like