Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Google Pay - dźwięk przy płatności

(Temat utworzony: 28-07-2022 09:42 PM)
5303 Wyświetlenia
Adikkiel
Helping Hand
Opcje
Proste pytanie, za dźwięk Google Pay odpowiada sekcja "system" czy "multimedia" ? Chce go podgłośnić, aby każdy "Iphonowicz" widział że obok niego robi zakupy koleś z Galaxy(oparty na androidzie xd) Zapewne jutro w sklepie się dowiem, ale chcę aby ktoś mi tutaj też to powiedział. 
0 Like
36 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adikkiel  Cześć 

To prawdopodobnie będzie system,  proszę sprawdzić po zmianie dźwięków. 

Adikkiel
Helping Hand
Opcje
Okey, dzięki jutro sprawdzę.
0 Like
relativ
Helping Hand
Opcje

A może o to chodzi🤣

qbr-wjuh-yhq – 18 lip 2022 - 3.png

0 Like
Av0id_me
Pathfinder
Opcje
W sumie już niedługo będzie Gooogle Wallet, może wtedy będzie łatwiej ustawić dzwiek. Co do problemu myślę że to będzie system
0 Like
relativ
Helping Hand
Opcje

Google Wallet już jest. U nas się to nazywa Portfel Google tak jak na skrinie powyżej. Nazwa typu płatności używana przez Portfel się nie zmieniła, dalej jest to Google Pay (GPay). Co do dźwięku to zaraz wychodzę to wstąpię do sklepu i zobaczę czy mi tam zagra Clavineta :smiling-face:

Av0id_me
Pathfinder
Opcje
Ok
0 Like
Adikkiel
Helping Hand
Opcje
Dobrze opisane
0 Like
rys3
Pathfinder
Opcje
A jak ustawić żeby był dźwięk przy płatności. U mnie jest cisza jak płacę M31s.
0 Like
relativ
Helping Hand
Opcje

Jak płacę Portfelem to u mnie są chyba 2 dźwięki. Pierwszy to potwierdzenie płatności Portfelem i drugi - powiadomienie z apki o płatności kartą (na belce powiadomień alert informuje gdzie, kiedy, ile i jaką kartą). Tam na rys powyżej chciałem zmienić dźwięk powiadomienia ale Clavineta nie usłyszałem więc to nie w tym miejscu.

20220731_100650_4079_1659254811.jpg

Teraz zmieniłem domyślny dźwięk (Spaceline) jeszcze w paru innych miejscach więc może uda mi się trafić. Poustawiałem różne dźwięki, chodziło mi tylko żeby były różne, dziwne (u mnie nie najlepiej ze słuchem) i jak najdłuższe. Przede wszystkim zmieniłem w usługach Google Play w sekcjach System, Google Pay, Portfel Google, Inne. Nawet zmieniłem dźwięk systemowy całego telefonu.

20220731_094821_4078_1659253701.jpg

Jak usłyszę coś dziwnego to dam znać chyba że uprzedzi mnie ktoś z lepszym słuchem 🎶

0 Like