Mam pytanie odnośnie Gemini w wiadomościach Google. Wiadomości Google są moją domyślną aplikacją do wysyłania wiadomości sms. Jeśli chodzi o asystenta głosowego to na ten moment mam ustawionego oczywiście z Google. Do różnych rzeczy a propos obróbki zdjęć w wyszukiwania szybkiego z AI korzystam z Samsunga, chcialem używać w wiadomościach Google Gemini, ale wyskakuje mi błąd kiedy chciałem to wypróbować. Podpowiecie jak to zrobić?
No jeszcze nie przesiadłem się z tego co mam teraz na Gemini bo właśnie nie wiedziałem z czego się przesiadam i na co możesz mi powiedzieć czy ty się przesiadłaś i coś się zmieniło?
Według mnie Gemini ma lepszy wyglad od asystenta googla a tak to nic się nie zmieniło ja osobiście korzystam z Gemini i jednak jest to lepsza aplikacja
Okej uruchomiłem to Gemini faktycznie zmienił się wygląd wywołuje się to tak samo jak poprzedniego asystenta zresetowałem telefon wchodzę w wiadomości domyślną aplikacją jest oczywiście wiadomości Google No i nie widzę tutaj żadnych opcji związanych z Gemini A jak uruchamiam asystenta Gemini w wiadomościach to dalej wyskakuje nie wysłano sprawdź ustawienia więc nie działa
A powiedz mi jak to zrobiłeś że aktywowałeś to jak to wyglądało u ciebie po kolei bo ja po prostu zainstalowałem Gemini A jakiś czas temu w wiadomościach Google pojawiła się ikona Gemini ale jeszcze do tej pory nic nie robiłem dopiero dzisiaj kliknąłem tą ikonę żeby zobaczyć o co tu chodzi potem zainstalowałem aplikację Gemini przeszedłem tak jak radziłeś na Gemini z asystenta wcześniejszego No i mimo wszystko w wiadomościach Google dalej nie widnieją takie opcje jak u ciebie tylko jak włączę aplikację Gemini i tam w aplikacji Gemini coś wpisze w pole to mi odpowie ale tak w wiadomościach żeby mieć funkcję z Gemini to nie mam nie wiem dlaczego