Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Google Gemini s24 Ultra wiadomości

(Temat utworzony: 03-11-2024 04:42 PM)
1359 Wyświetlenia
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Witam!

Mam pytanie odnośnie Gemini w wiadomościach Google. Wiadomości Google są moją domyślną aplikacją do wysyłania wiadomości sms. Jeśli chodzi o asystenta głosowego to na ten moment mam ustawionego oczywiście z Google. Do różnych rzeczy a propos obróbki zdjęć w wyszukiwania szybkiego z AI korzystam z Samsunga, chcialem używać w wiadomościach Google Gemini, ale wyskakuje mi błąd kiedy chciałem to wypróbować. Podpowiecie jak to zrobić?

image

0 Like
52 Odpowiedzi
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
No jeszcze nie przesiadłem się z tego co mam teraz na Gemini bo właśnie nie wiedziałem z czego się przesiadam i na co możesz mi powiedzieć czy ty się przesiadłaś i coś się zmieniło?
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
Według mnie Gemini ma lepszy wyglad od asystenta googla a tak to nic się nie zmieniło ja osobiście korzystam z Gemini i jednak jest to lepsza aplikacja
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
A jest tam też wtedy ten asystent głosowy tak jak wywołuje go do tej pory OK Google To jest jakieś hasło na to Gemini żeby głosowo czegoś szukać?
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
Tak wystarczy że powiesz Hey google
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Okej to sprawdzam zaraz do ciebie wrócę
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
Spoczko daj znać
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Okej uruchomiłem to Gemini faktycznie zmienił się wygląd wywołuje się to tak samo jak poprzedniego asystenta zresetowałem telefon wchodzę w wiadomości domyślną aplikacją jest oczywiście wiadomości Google No i nie widzę tutaj żadnych opcji związanych z Gemini A jak uruchamiam asystenta Gemini w wiadomościach to dalej wyskakuje nie wysłano sprawdź ustawienia więc nie działa
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
Bo u mnie działa
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
U mnie działa 1730653869248_1730653869229_0.jpg
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
A powiedz mi jak to zrobiłeś że aktywowałeś to jak to wyglądało u ciebie po kolei bo ja po prostu zainstalowałem Gemini A jakiś czas temu w wiadomościach Google pojawiła się ikona Gemini ale jeszcze do tej pory nic nie robiłem dopiero dzisiaj kliknąłem tą ikonę żeby zobaczyć o co tu chodzi potem zainstalowałem aplikację Gemini przeszedłem tak jak radziłeś na Gemini z asystenta wcześniejszego No i mimo wszystko w wiadomościach Google dalej nie widnieją takie opcje jak u ciebie tylko jak włączę aplikację Gemini i tam w aplikacji Gemini coś wpisze w pole to mi odpowie ale tak w wiadomościach żeby mieć funkcję z Gemini to nie mam nie wiem dlaczego
0 Like