Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Google discover (karta z newsami) nie działa

(Temat utworzony: 25-12-2024 08:29 AM)
393 Wyświetlenia
Luk452
Explorer
Opcje
Cześć koledzy, może ktoś umie mi pomóc. Nie odpala mi się karta newsów jak przesune palcem po ekranie startowym w prawo. Co ciekawe Samsung fee działa, a Google discover nie. Próbowałem zmieniać ustawienia ale tam wszystko wydaje się ok.. załączam screena i proszę o pomoc. 
image

Wesołych Świąt!:)
0 Like
13 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na początek proszę uruchomić ponownie urzedzenie. Rozumiem ze działało to wczesniej?
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Próbowałeś wyłączyć i włączyć ponownie opcje Dodatkowej strony mediów do ekranu startowego? Spróbuj uruchomić też ponownie telefon.
Luk452
Explorer
Opcje
Próbowałem, nie działa. Samsung fee działa. Google discover nie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną aplikacji Google
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Gdzie telefon został zakupiony?
Simmris
Navigator
Opcje
Miałem to samo, głównie to chyba jakaś aktualizacja popsuła Google Discover ale Samsung Free działało bez zarzutów. Nie pomagało nic, od wyczyszczenia preferencji aplikacji, odinstalowanie aktualizacji google (w niektórych przypadkach działała ta metoda) , nawet zmiana konta nie działała jak i również całkowicie usunięcie konta Google z telefonu jak i ponowne zalogowanie się, ostatnią rzeczą było Wipe Cache, które nie działało. Po Wipe Cache zrobiłem wszystko od nowa i też nie działało. Jedynie co zadziałało to przywrócenie ustawień fabrycznych. Także, jak nic u Ciebie nie zadziała to raczej przywrócenie ustawień fabrycznych tylko zadziała. Po ustawieniach fabrycznych wgraj wszystkie Aktualizacje i potem zacznij instalować apki. A co jest temu przyczyną? Nie wiem. Nie miałem ze sobą laptopa, aby sprawdzić w debugerze, chociaż teraz żałuję, ponieważ gryzie mnie niewiedza tego błędu.
Luk452
Explorer
Opcje
Bardzo dziękuję za info i poświęcony czas 🙏
0 Like
Simmris
Navigator
Opcje
Głównym problemem było to, że z menu głównego nie mogłem przesunąć z lewej do prawej aby przeczytać wiadomości. Tutaj filmik z moim starym objawem: https://youtube.com/shorts/za8OICt7Hz8

Edit: Nawet Zakreśl aby wyszukaj też nie działało
0 Like
Luk452
Explorer
Opcje
Tak to jest dokładnie to. Przywroce do ustawień fabrycznych
0 Like