Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galeria - przenoszenie zdjęć między albumami

(Temat utworzony: 15-04-2019 12:32 AM)
10070 Wyświetlenia
Siwy80
First Poster
Opcje

Nie mogę przenieść zdjęć z albumu do albumu 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krogoolec  Jak zaznaczamy zdjęcia do przeniesienia to musimy później wybrać opcje "przenieś do albumu" a nie "kopiuj do albumu"

krogoolec
First Poster
Opcje
No właśnie w tym jest problem,że zaznaczam przenieś a on kopiuje 🤷‍♂️
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krogoolec  dziwne, przed chwilą spróbowałem i normalnie przenosi..🤔

A jaki to telefon?

0 Like
krogoolec
First Poster
Opcje
Właśnie. Ja mam s20fe i kopiuje zamiast przenosić. Żona ma s10 i przenosi. W ustawieniach nic nie mogę znaleźć. Strasznie irytujące
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Próbuję Pan przenosić przez galerię systemową?

0 Like
krogoolec
First Poster
Opcje
Dobra. Sprawa się wyjaśniła. Ja po prostu myślałem, że mogę przenosić te zdjęcia z folderu "obrazy".🤦
Okazuje się, że te są nie do ruszenia. Ale między innymi folderami mogę przenosić. Także przepraszam za zamieszanie i jednocześnie dziękuję bardzo za próbę pomocy. Pozdrawiam serdecznie 👍🏻
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krogoolec  tak, rzeczywiście. Dziękujemy za informacje :smiling-face:

0 Like
Members_0Ve3ecj
First Poster
Opcje

Cześć

Mam nowy S23FE. Wszystko zaktualizowane. Korzystam z systemowej galerii. Wykonane zdjęcie chcę przenieść (nie skopiować) do określonego albumu. Wybieram opcję przenieś........ i tu się zaczynają problemy. Zdjęcie się przenosi ale niestety zostaje w "głównym" katalogu. Jeśli go tu skasuje, to kasuje się w albumie do którego go przeniosłem. Wydaje się że temat był wcześniej podnoszony ale nie znalazłem żadnej "ścieżki" naprawy. POMOCY :smiling-face: 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Główny widok w aplikacji Galeria (zakładka Obrazy) wyświetla wszystkie zdjęcia niezależnie od tego w jakim albumie się znajdują.

jczw
Student
Opcje
Witam, a ja mam pytanie odnośnie przenoszenia zdjęć z albumu do albumu. Zdjęcia były zapisane na pamięci wewnętrznej i chciałam by trafiły na kartę pamięci. Jednak przy przenoszeniu coś poszło nie tak i nie ma ani tych zdjęć ani na tym folderu co były ani na docelowym 😞 da się je jakoś odzyskać???
0 Like