Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S21 ultra secure folder

(Temat utworzony: 13-08-2022 09:25 AM)
1227 Wyświetlenia
luccassi
Pathfinder
Opcje
Od chwili najnowszej aktualnizacji oprogramowania i wszystkich aplikacji zawsze przy włączaniu telefonu otrzymuję dźwięk i pojawia się mała kłódka w lewym, górnym rogu przy godzinie. Prosi abym odblokował zabezpieczony filder abym mógł otrzymywać powiadomienia z aplikacji będących w nim. Czy można wyłączyć to ciągłe powiadomienie po starcie telefonu?
0 Like
wirat
Helping Hand
Opcje

Otwórz Mój Sejf, wpisz cokolwiek zamiast pinu, pojawi się 'Przypomnij kod PIN', pojawi się pytanie o zresetowanie kodu, postępuj zgodnie z instrukcją na ekranie.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wirat  dokładnie tak to wygląda :smiling-face:

0 Like
Marek1234
Explorer
Opcje
No właśnie nic się nie pojawia. Po wpisaniu jakiegokolwiek pinu włącza się zwłoka czasowa i znowu ten sam komunikat wpisz pin
0 Like
Marek1234
Explorer
Opcje
Jest komunikat spróbuj ponownie np.za 4 min i tak na okrągło. W tablecie to był moment ,a w telefonie (samsung Galaxy S 21 ultra) to jakaś masakra
0 Like
wirat
Helping Hand
Opcje

Schowaj klawiaturę, 'Przypomnij kod PIN' jest pod nią.

0 Like
Marek1234
Explorer
Opcje
Gdy nie ma klawiatury to jest tylko odinstaluj. Oczywiście jak wciskam odinstaluj to nic się nie dzieje. Chyba nie ma takiej funkcji u mnie
0 Like
Marek1234
Explorer
Opcje
Tutaj widać received_815162972958210_34103_1660426012.jpg
0 Like
wirat
Helping Hand
Opcje

Masz Galaxy S21 Ultra. Ja też. Spokojnie. Nie mogę dać zrzutów bo tel nie pozwala ich zrobić ze względu na zasady zabezpieczeń. Jeżeli wpiszesz parę razy szybko jeden po drugim błędne piny to się pojawi komunikat 'spróbuj ponownie za x minut...'. Poczekaj aż będziesz mógł wpisać ten błędny pin, wpisz go, i schowaj klawiaturę (tak żeby jej nie było widać na ekranie). Czy widzisz przycisk   'Przypomnij kod PIN' ?

0 Like
Marek1234
Explorer
Opcje
Nie mam takiej opcji czy też przycisku (przypomnij kd pin)
0 Like
wirat
Helping Hand
Opcje

Ustawienia>Biometria i zabezpieczenia>Mój Sejf>wprowadź kod PiN>Przypomnij kod PIN

0 Like