Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds 2 Nagrywanie wiadomości głosowych na messengerze

(Temat utworzony: 30-03-2022 06:08 PM)
1741 Wyświetlenia
Krejzus
Apprentice
Opcje
Witam,
Mam problem, ponieważ gdy mam włożone słuchawki galaxy buds 2 i chcę nagrać wiadomość głosową to zamiast używać mikrofonu w sluchawkach to dźwięk nagrywa się z mikrofonu z s20fe
32 Odpowiedzi
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Krejzus masz włączoną opcję połączeń? Ustawienia->Bluetooth->Buds 2(koło zębate)-> Połączenia

Krejzus
Apprentice
Opcje
Tak
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Krejzus  Obawiam sie, że aplikacja w momencie nagrywania wiadomości głosowej i tak za każdym razem będzie korzystała z wbudowanego mikrofonu telefonu.

ZipsoNeK
First Poster
Opcje

Piszę z pytaniem odnośnie sluchawek bezprzewodowych. Wie ktoś może jak uruchomić mikrofon w słuchawkach poza rozmowa telefoniczna. Jadąc autem nie mogę wygodnie nagrać glosówki bo w każdej aplikacji jest używany mikrofon wbudowany w telefon 

0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Witam.

Wchodzi pan w aplikacje dyktafon > ustawienia > Uzyj dostępnego mikrofonu BT

Wystarczy, że podepnie pan słuchawki.
Screenshot_20230721_210602_Voice Recorder.jpgScreenshot_20230721_210615_Voice Recorder.jpg
0 Like
ZipsoNeK
First Poster
Opcje
W dyktafonie doszedłem do tego samemu, problem z wiadomościami głosowymi, czy chociażby nawet relacją na instagrama
0 Like
ZipsoNeK
First Poster
Opcje
Nie ukrywam że kupilem galaxy buds 2 pro żeby nie mieć problemów. A już się pojawiły 🤣
0 Like
ZipsoNeK
First Poster
Opcje
Dodam jeszcze że słuchawki przewodowe już korzystają z mikrofonu słuchawkowego, a nie wbudowanego w telefonie
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Niestety ale w przypadku Jacka, to mamy troszkę inne zastosowanie dźwięku, cały dźwięk idzie na słuchawki, zaś tutaj mamy połączenie Bluetooth. Myślę, że raczej jest, to zależne od aplikacji , gdyż np połączenia na Messanger już mogę wykonywać z słuchawkami a z głosów kami jest problem.
0 Like