Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

galaxy AI znak wodny s23 Ultra

(Temat utworzony: 19-11-2024 10:24 AM)
445 Wyświetlenia
xandi404
First Poster
Opcje
Cześć!
Czy wie ktoś jak ograniczyć dodawanie się znaku wodnego do zdjęć edytowanych przez AI? 
Do tej pory miałem tylko małe logo w roku i to było okej, a po aktualizacji jest cały napis na spodzie "wygenerowano przez sztuczną inteligencję" 

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Niestety znak wodny został zmieniony na większy. Jedynie możemy przyciąć zdjęcie, żeby go usunąć. Z Generowanymi tapetami jest to samo.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Możesz edytować raz jeszcze zdjęcie i w narzędziu gumka do usuwania obiektów usunąć wspomniany znak wodny. Myślę, że to dużo lepszy sposób niż przycięcie całości. Na dzień dzisiejszy nie da się wyłączyć generowania znaku wodnego przy korzystaniu z AI.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Niestety znak wodny został zmieniony na większy. Jedynie możemy przyciąć zdjęcie, żeby go usunąć. Z Generowanymi tapetami jest to samo.
Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Możesz edytować raz jeszcze zdjęcie i w narzędziu gumka do usuwania obiektów usunąć wspomniany znak wodny. Myślę, że to dużo lepszy sposób niż przycięcie całości. Na dzień dzisiejszy nie da się wyłączyć generowania znaku wodnego przy korzystaniu z AI.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.