Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Głośność budzika, kolory Samsunga s21 plus

(Temat utworzony: 05-05-2021 12:19 PM)
9659 Wyświetlenia
Wiki87
Apprentice
Opcje
Jak wyregulować głośność budzika w S21+? Lubię mieć cicho budzik, a niezależnie jaką  głośność ustawię powiadomień, systemu itd., budzik i tak jest głośny. Czy posiadacze tego modelu też mają kolorystykę wpadającą w żółty (Szczególnie widać to przy kolorach skóry)? Nie wiem po co tyle ustawień balansu bieli czy temperatury kolorów, kiedy te ustawienia w tym trybie prawie niczego nie zmieniają, zmienia diametralnie kolory tryb naturalny, ale on z kolei jest zbyt mało nasycony, wypłowiały, lipa. Miałam poprzednio IPhone i tam kolory skóry są naturalne, a nie wpadające w jakieś pomarańcze i żółcie. Oprócz tego na niektórych fotkach na insta osoby mają prześwietlone, jaśniejsze twarze, a resztę ciemnienszą, jakiś dziwny ten nowy wyświetlacz Samsunga...
0 Like
Wiki87
Apprentice
Opcje
U mnie narasta, jeśli nie ustawię głośności. Wtedy zaczyna się cicho, a później bardzo głośno.
0 Like
Members_lCvMYxm
First Poster
Opcje

Masakra mi też tego brakuje i teraz człowiek budzi się z zawałem wręcz:( 

Stopniowe było zajebiste!

TomekMiki
First Poster
Opcje
Tylko, że w A70 ten suwak zatrzymuje się na minimum około 10% i nie można zjechać mniej. Te 10% to jest bardzo głośno jak na budzik.
0 Like
Grzybek64
First Poster
Opcje
Dlaczego zrezygnowano z bardzo przydatnej funkcji dźwięku narastająco dlavprzychodzących połączeń czy też budzika ? To bardzo poprawiało komfort używania danych funkcji.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzybek64, Dla budzika w dalszym ciągu jest ona dostępna

Screenshot_20231119_195631_Clock.jpg

Shaeyu
Student
Opcje
Witam! Czy ktoś poratuje informacją, gdzie mogę ustawić głośność alarmów (budzików jak kto woli)? Nie mam w nawyku kompletnego wyciszania telefonu na noc, w poprzednim telefonie miałem ustawione minimalne głośności dla połączeń, mediów i alarmu - tym sposobem porannemu budzeniu nie towarzyszył atak serca. Teraz wszystkie dźwięki mam ustawione minimalnie nad kompletne wyciszenie, ale jak wjedzie jakikolwiek alarm to nie ma czego zbierać. 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przejdź kolejno do: aplikacja Zegar > wybierz konkretny budzik > Dźwięk alarmu > na dole znajdziesz suwak z siłą głosu.

Shaeyu
Student
Opcje
Dziękuję.. Nie sądziłem, że to może być tak ukryte i jeszcze każdy alarm osobno..
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Ustawienia siły głosu alarmu znajdują się w tym miejscu już od dobrych kilku wersji nakładki One UI.

Shaeyu
Student
Opcje
Miałem przesiadkę z Xiaomi Mi9 także dla mnie to nowość :winking-face:
0 Like