Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Funkcje menu

(Temat utworzony: 03-10-2022 10:20 AM)
369 Wyświetlenia
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Witam mam pytanie co znaczy funkcja wskaźnik ikon aplikacji ? Jest to w każdej aplikacji w menu ustawień powiadomienia. Włączam i wyłączam to i nie widzę różnicy,  co ta zmiana daje i kiedy jest widoczna ?

image

5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wskaźniki ikon aplikacji to powiadomienia na ikonkach aplikacji. Mogą to być liczby lub kropki przy ikonkach w momencie kiedy nadejdzie powiadomienie.

Screenshot_20221003_102952_Settings.jpg

Matinek
Troubleshooter
Opcje
Po chwili namysłu chyba rozumiem, czyli jak mam np 3 sms to przy ikonie wiadomości mam cyferki to pewnie o to chodzi. Jak dobrze myślę to dzięki za pomoc.:)

Tylko po co aż to tak rozdzielać to chyba jest przydatne raczej. Kiedyś to zawsze było i nie było opcji włącz lub wyłącz. Zauważam że w systemie za dużo jest takich drobnych opcji które są zbędne a tam gdzie powinno być więcej to ograniczona funkcjonalność jest. Przez to menu się robi za obszerne i zakręcone, powinno być prostrze 😉
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
@mirudo24 opisał ja przedstawię 😁

A dokładnie wygląda to tak. 😉 😀

Podstawowa informacja, że mamy powiadomienie 😉 @Matinek teraz już na 100% wiesz Screenshot_20221004-073540_One UI Home_1000000947_1664861775.jpg
Matinek
Troubleshooter
Opcje
Już wiem wiem. Tylko po co to wyłączać w sumie jak to przydatne jest. I do tego tak to nazwane ze czasem nie wiadomo o co im chodzi 😉😀
0 Like