Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Filmy Youtube "zacinają sie"

(Temat utworzony: 15-04-2022 10:55 PM)
13199 Wyświetlenia
Enderofisziel
Explorer
Opcje
Witam, ostatni czasy, odtwarzając filmy na youtube, napotykam się na taki błąd że film leci ale obraz jest zamrożony, głos tak samo słychać. Zacina się to czasem na długo czasem na krótko, najczęściej po przewijaniu albo po włączeniu filmu.
Czy telefon ma jakiś wpływ na to? Czy to poprostu jakiś powszechny błąd teraz panuje?
0 Like
Przejdź do rozwiązania
55 Odpowiedzi
karolx26
Apprentice
Opcje
Sprawdzałem też czy na przeglądarce występuje ten błąd i zarówno na chrome jak i na operze jest ten sam problem
0 Like
karolx26
Apprentice
Opcje
Tak to wygląda 1706531196425.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@karolx26 Myślę, że trzeba przesłać raport o błędach - możliwe, że jest to jakiś problem związany właśnie z oprogramowaniem urządzenia, skoro twardy reset i reinstalacja aplikacji nie pomogła. Raport o błędach przesyła się poprzez:

Samsung Members > Wsparcie (na dole po prawej stronie) > Raporty o błędach (trzeba zjechać w dół).

karolx26
Apprentice
Opcje
Raport przesłany, trzeba czekać pewnie kilka dni, oby to był problem z oprogramowaniem i aktualizacja to poprawi , ponieważ telefon mimo tego mankamentu jest rewelacyjny
0 Like
Members_SSiUJR8
First Poster
Opcje

Cześć, niedawno zakupiłem Samsunga S24 i mam problem z apką youtube.  Czasami, przy zablokowanym ekranie odtwarzanie filmu zawiesza się, jednak nie to że się pauzuje tylko jakby wideo się buforowało, tj. kręci się kółeczko. Na pewno nie jest to kwestia internetu , bo wystarczy że odblokuje telefon i wideo od razu rusza. Premium yt posiadam, więc nie w tym problem. 

0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Spróbuj (bez względu na to, że masz premium) youtube reVanced extended - jak na mój gust działa zdecydowanie lepiej niż orginalny, a do tego ma sporo przydatnych opcji dodatkowych... i podobno daje wszystkie opcje premium (czego nie mam jak sprawdzić, bo też mam premke kupioną)
0 Like