Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Emotikony nie działają

(Temat utworzony: 29-09-2021 11:22 AM)
3249 Wyświetlenia
Gamemasta
First Poster
Opcje

Witajcie, mam problem z nie działającą mi opcją dodawania emotikonek do wiadomości. Ja odczytuje je prawidłowo tj. wyświetlają mi się w odebranych smsach. Wszelkie opcje ze zmianą trybu klawiatury nic nie dały. Przegrzebany cały telefon i nic...wszystkie dostępne opcje na forum nic nie dały. Problem pojawił się po hard resecie telefonu. Reset był konieczny ponieważ mój telefon nie usuwał usuniętych rzeczy a je składował w Bóg wie jakim miejscu a kosz pusty. Proszę o pomoc   

Poniżej screen z moja klawiaturą 

Screenshot_20210929-112114_Chrome.jpg

0 Like
20 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wyczyścić dane aplikacji Klawiatura Samsung?

Gamemasta
First Poster
Opcje

Tak 😕

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy. Spróbuj również wykonać zabieg repair apps. Instrukcję znajdziesz w poniższym odnośniku.

Instrukcja - repair apps
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Paco76
Helping Hand
Opcje
spróbuj -Wiadomości-Trzy kropki-Ustawienia-Więcej ustawień-SMS-Tryb wprowadzania automatyczny
0 Like
Gamemasta
First Poster
Opcje

Jak pisałem w poście - opcje zmiany klawiatury nie działają 

0 Like
Gamemasta
First Poster
Opcje

Niestety nie widzę tej opcji u siebie 

IMG_20210929_155243.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Opcja repair apps jest dostępna w systemie Android 11. Jeżeli nie jest dostępna na Twoim telefonie to musimy pominąć tę wskazówkę.

Nie odpowiedziałaś jeszcze na pytanie czy przywracałaś kopię zapasową po przywróceniu ustawień fabrycznych?

Gamemasta
First Poster
Opcje

Starałem się wejść w każdą opcję, ale po wybraniu czegokolwiek wyswietlaly mi się różne dane z telefonu. Nic więcej się nie dzieje. Nadmienię że w te klocki jestem dość świeży.

IMG_20210930_095707.jpg

 po wejściu w opcje z recoverry mam takie możliwości 

IMG_20210930_095717.jpg

 Jak żyć?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak jak wspomniałem wcześniej opcja repair apps nie jest dostępna na Twoim telefonie. Nie znajdziesz żadnych dodatkowych opcji rozwiązania problemu w trybie Android Recovery. W dalszym ciągu nie napisałeś czy przywracałeś kopię zapasową.