Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ekran podczas ładowania

(Temat utworzony: 21-04-2022 11:03 AM)
5605 Wyświetlenia
KarolS84
Navigator
Opcje
Czy istnieje możliwość wyłączenia ekranu podczas ładowania np. na ładowarce QI? Wyłączenie Always on display nie pomaga. Wyłączenie "pokaż informacje o ładowaniu" również nic nie daje.
0 Like
Przejdź do rozwiązania
66 Odpowiedzi
KarolS84
Navigator
Opcje
Dzięki, resetu jak pisałem nie będę robił, szkoda czasu a pewności że się uda nie ma.. myślałem o One UI chociaż wcześniej było tak samo.. Nie wiem, nic nie zrobię będę musiał z tym żyć.. 🤷 Napisałem jeszcze do back upu samsunga, może oni coś wiedzą..
0 Like
KarolS84
Navigator
Opcje
And the winner is kamil40013!! 😁 Tak dzięki to właśnie było to.. lata temu ustawiłem to na Note 10 i nie przyszło mi kompletnie do głowy żeby tam szukać.. Wyłączyłem rutyne i jest ok.. Jesteś wielki 😎
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KarolS84, Proszę bardzo. Sam używam tego typu procedury i dlatego od razu pierwsze przyszło mi to na myśl 🙂

Screenshot_20220421-185619_Bixby Routines.jpg

KarolS84
Navigator
Opcje
Da się wyłączyć całkowicie ekran podczas ładowania, jak poniżej, miałem włączoną rutynę która po podłączeniu ładowania odpala AOD.. Po jej wyłączeniu i wyłączeniu w ustawieniach informacji o ładowaniu ekran jest czarny 😉
KarolS84
Navigator
Opcje
Pół dnia się męczyliśmy 😂 Ja na codzień nie korzystam z rutyn, ale jak o tym napisałeś zajażyłem i przypomniałem sobie, już bez sprawdzania wiedziałem że to jest to 😎
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

No proszę,  udało się dotrzeć do tego co powodowało włączanie tej funkcji 😃

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Najważniejsze, że udało się znaleźć przyczynę problemu. Cieszę się, że teraz wszystko działa prawidłowo.

0 Like
Endoreq
First Poster
Opcje

jak wyłączyć pokazywanie zdjęć podczas ładowania szukałem już prawie wszędzie z góry dziękuje za pomoc.

0 Like
hiro47
Apprentice
Opcje
na samym dole ustawien wyświetlacza - wygaszacz ekranu1716396349093.jpg1716396373419.jpg
Endoreq
First Poster
Opcje
dzk
0 Like