Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ekran podczas ładowania

(Temat utworzony: 21-04-2022 11:03 AM)
5609 Wyświetlenia
KarolS84
Navigator
Opcje
Czy istnieje możliwość wyłączenia ekranu podczas ładowania np. na ładowarce QI? Wyłączenie Always on display nie pomaga. Wyłączenie "pokaż informacje o ładowaniu" również nic nie daje.
0 Like
Przejdź do rozwiązania
66 Odpowiedzi
KarolS84
Navigator
Opcje
Nie.. aod wcześnie miałem ustawione tylko przy powiadomieniach, teraz jak jest wyłączone cały czas to właśnie odpala się tylko przy ładowaniu..
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli jakiś błąd systemu? Pewnie to stało się to jakiejś aktualizacji? Tu jedynie by pozostawał pełen reset telefonu.
0 Like
KarolS84
Navigator
Opcje
Nie wiem, ale wychodzi na to że błąd.. nie wiem czy po aktualizacji, bo dopiero wczoraj zainteresowałem się tematem (ładowarka jest świeża, wcześniej nie przeszkadzało a aod na powiadomienia był włączony).. a ostatnia aktualizacja była kilka czy kilkanaście dni temu.. Nie chcę robić hard resetu, szkoda mi czasu.. no nic, musi tak zostać... 😕
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Może koledzy i koleżanki zobaczą którzy posiadają S21 czy po wyłączeniu AOD I po podłączeniu do ładowarki AOD się samoczynnie załączy. Jeszcze sprawdzę u siebie w S20+ to dam znać
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Właśnie sprawdziłem teraz na S20+ przy ladowaniu indukcja czy kablem I jest wszystko ok AOD wyłączone i informacja tylko o ładowaniu. Czyli ewidetnie jakiś jest problem z oprogramowaniem. Alb poczekać na nową aktualizacje, albo musiałbyś zrobić pełny reset telefonu.
0 Like
KarolS84
Navigator
Opcje
Dzięki, resetu jak pisałem nie będę robił, szkoda czasu a pewności że zadziała nie ma 😉 Może to One UI 4.1 tak ma 🤷 Bo na S20 jeszcze chyba nie ma.. Nie wiem, będę musiał z tym żyć...
0 Like
KarolS84
Navigator
Opcje
Dzięki, resetu jak pisałem nie będę robił, szkoda czasu a pewności że się uda nie ma.. może to One UI 4.1 bo na S20 jeszcze chyba nie ma, chociaż wcześniej było tak samo.. Nie wiem, nic nie zrobię będę musiał z tym żyć.. 🤷
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dodam tylko ze S20+ tez ma już One Ul 4.1. Wspomniałeś że resetu nie będziesz robił więc musiałbyś poczekać na nową aktualizacje, ewentualnie spróbować zrobić jeszcze raz wipe cache partiton?
0 Like
KarolS84
Navigator
Opcje
Dzięki, tak resetu nie zrobie, szkoda czasu a nie ma pewności że pomoże.. tak myślałem o One UI ale wcześniej też tak było.. partition nie pomogło, albo pomogło ale na króciutką chwilę, więc bez sensu.. Nic jakoś będę z tym żył.. Napisałem jescze do backa upu samsunga, zobaczymy..
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KarolS84, Bixby Routines sprawdzałeś ? Nie masz tam ustawionej rutyny dotyczącej AoD ?