Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Edytowanie tekstu

(Temat utworzony: 25-05-2022 05:54 PM)
466 Wyświetlenia
MindControl
Explorer
Opcje
Cześć. Czy ktoś wie jak wyłączyć ten słownik w klawiaturze Google? Chodzi mi o te podkreślanie słów na czerwono. Od pewnego czasu zauważyłem problemy przy edytowaniu postów. 

image

0 Like
14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MindControl  Cześć 

W jakiej to aplikacji?

0 Like
MindControl
Explorer
Opcje
Facebook. Jak chcę wykasować jakieś literki to mi kasuje ale z innego słowa które jest np powyżej. Albo słowa się same łączą jak robię spację.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MindControl  To są podkreślenia z aplikacji Facebook, właśnie sprawdziłem u siebie i jest tak samo jak sie wpisze wyraz z błędem jest propozycje ewentualnej poprawy.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@MindControl @PrzemekM Witam. Zgadza się. Dodam tylko ze podkreślenie błędów tez jest w pisaniu SMS-ów
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_Technik_  tak, dokładnie

0 Like
JoannaS
First Poster
Opcje

Witam. Nie dawno zaktualizowałam telefon i od tego czasu mam problem z wpisywaniem postów. Kursor dziwnie się zachowuje, a chcąc skasować źle wpisany wyraz na końcu tekstu, kasują się słowa z początku tekstu. Wygląda to tak jakby sam kursor przeskakiwał. Jest to bardzo irytujące. Głównie dzieje się tak na FB. Ogólnie działanie i nowa nakładka nie zachwyca. Czy da się wrócić do wcześniejszej wersji?

Joanna

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Joannas Witam. Do poprzedniej wersji już nie wrócisz, ale po aktualizacji proponuję wykonać wipe cache partion jeśli nie pomoże to pełen reset telefonu.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JoannaS   Witam 

Problem jest tylko z pisaniem postów na Facebooku czy ogólnie jest problem z wprowadzaniem tekstu w dowolnej aplikacji?

0 Like
JoannaS
First Poster
Opcje

Tak się zastanawiam, ale chyba najbardziej na FB i tu zauważyłam ten problem. 

0 Like