Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Edytor zdjęć w a12 ui 4.1 S10+

(Temat utworzony: 04-05-2022 11:36 AM)
707 Wyświetlenia
FaoT
Pathfinder
Opcje
Cześć, jak edytuje zdjecie np kadruje albo nakładam filtr i zapisuje zdjecie to domyślnie nadpisuje mi oryginalne zdjecie. Gdzie mogę zmienić ustawienie żeby edytowane zdjecie zapisywało jako kopie a oryginał zdjecia pozostał?  
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FaoT  Cześć 

Aby zapisać kopię przy edycji wybieramy trzy kropki w prawym dolnym rogu i wybieramy zapisz jako kopia zapasowa 

Screenshot_20220504-114623_Photo Editor.jpg

Screenshot_20220504-114636_Photo Editor.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FaoT  No niestety,  domyślnie zapisuje się właśnie w ten sposób. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

21 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FaoT  Cześć 

Aby zapisać kopię przy edycji wybieramy trzy kropki w prawym dolnym rogu i wybieramy zapisz jako kopia zapasowa 

Screenshot_20220504-114623_Photo Editor.jpg

Screenshot_20220504-114636_Photo Editor.jpg

FaoT
Pathfinder
Opcje
To wiem, tylko mu bardziej chodziło o domyślne zapisywanie edycji jako kopia. A w tej chwili mam tak że jak się zapomnę to nadpisze oryginalne zdjecie.
0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FaoT  No niestety,  domyślnie zapisuje się właśnie w ten sposób. 

FaoT
Pathfinder
Opcje
Ok dzięki za wyjaśnienie. 👍
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@FaoT Witam.Jeśli chciałbyś robić edycję i zachowywać oryginał zdjęcia, to musisz najpierw zrobić jego kopie w aplikacji Moje Pliki.
0 Like
Oskarito234
Journeyman
Opcje

Witam dzisiaj zrobiłem przesiadkę z Lg4 na s22 ale nie mogę wejść w opcje filtry taką jak na załączonym zdjęciu ... tzn udaje mi sie jak zrobie SS dopiero i przejadę w bok zdjęcia. A chciałbym np. od razu w galerii uruchomić takie menu jak SS załączonym. Jak wchodzę w galerie i biorę edycje zdjęc to w tym menu nie ma takich filtrów jak przy edycji SS. Bez sensu zebym robił za kazdym razem SS i przewijał do zdjęcia które chce tak edytowac...315504437_1239715423424223_4930439107568499712_n.jpg

0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeśli podczas edycji zdjęć brakuje Ci jakiś filtrów zawsze możesz je pobrać. Aby to zrobić wejdź w galerie, edytuj jakieś zdjęcie i przejdź do pobrania filtrów jak na załączonym niżej screenie. Masz tam filtry różnych twórców jak i te dedykowane od Samsunga.Screenshot_20221117_003243_Photo Editor_1000002937_1668641563.jpg

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Oskarito234
Journeyman
Opcje

ale tam nie ma filtrów tych co są na moim zdjęciu nawet tych dedykowanych takich samych... Przecież to jakiś błąd w systemie jak w lg4 miałem takie same menu jak na moim zdjęciu ale od razu w galerii... Przecież żeby do tego menu wejść trzeba zrobić ss -kliknąc anuluj i przewinąć  w prawo i jakoś są te filtry bez pobierania jakiś innych. Mi dokładnie o te filtry chodzi a nie jakieś inne co można pobrać

0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Żeby zastosować filtr, musisz edytować zdjęcie.
0 Like