Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzwonek narastający

(Temat utworzony: 03-09-2023 10:27 PM)
2432 Wyświetlenia
Members_6pmuOub
First Poster
Opcje

Czy istnieje możliwość wyłączenia dzwonka narastającego, tak żeby od razu dzwonił pełną mocą? Posiadam dzwonek z charakterystycznym początkiem, który jest praktycznie niesłyszalny. Będę wdzięczny za podpowiedz. S21FE

0 Like
7 Odpowiedzi
zycyro
Voyager
Opcje
Istnieje możliwość zmiany dzwonka. Ja bym tak zrobił 🤪
0 Like
Mackaktus
First Poster
Opcje

Witam.  Czy w GZ Flip 4 jest możliwość ustawienia narastającego dźwięku dzwonka. Nie mogę tego znaleźć.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mackaktus  Witam

Sprawdziłem u siebie ale nie znalazłem takiej opcji.

przemo89p
First Poster
Opcje
Witam
Jestem posiadaczem.s22plus i zauważyłem że dzwonek przychodzący jest tzn narastający(od cichego do głośnego). Telefon nowy uzytkuje od paru dni. Wczesniej s10.
Czy jest jakas możliwość zmiany by od razu dzwonił jednostajnie?
Przy tzn krotkich polaczeniach (gluchaczach) slychac cicho dzwiek i tylko wibracje.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam w serii S22 dźwięk polaczenia jest narastający i nie da się go przestawić. Może Pan jeszcze spróbować przez Good Lock, czy nie ma tam takiej opcji?
Lorakkarolak
First Poster
Opcje
Aloha, nie potrafię znaleźć opcji ustawienia narastającej głośności połączenia jak ktoś dzwoni w s23. Czy wogole jest taka opcja do ustawienia?. Tefon w kieszeni a ja czesto w tłumie orientuje sie za 2,3 razem jak ktos dzwoni. Nie chce tez na sztywno od razu ustawiać co fabryka dała w głośności. Za uwagi i wskazówki dziękuję. 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Nie ma opcji ustawienia narastającego dzwonka.