Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwna ramka wokół okna aplikacji

(Temat utworzony: 27-04-2022 05:02 PM)
2041 Wyświetlenia
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Witam, co może oznaczać mniej więcej taka ramka wokół ekranu ?
Ramka narysowana odręcznie bo nie zdążyłem zrzutu ekranu zrobić

image

0 Like
20 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, prosimy o zrzut ekranu, bo lepiej będzie rozpoznać o co chodzi
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Mniej więcej taka. Od razu mówię ze talkback jest wyłączony Screenshot_20220427-174814_One UI Home_26851_1651077615.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dariusz2000  Dzień Dobry

Proszę jeszcze sprawdzić to: ustawienia telefonu > dostępność > zainstalowane aplikacje > przeczytaj na głos

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
To to?Screenshot_20220427-194744_Accessibility.jpgScreenshot_20220427-194748_Accessibility.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Dariusz2000  Proszę włączyć tryb bezpiecznym i sprawdzić, czy tam też tak jest.

Przytrzymujemy klawisz zasilania - pojawia się menu, przytrzymujemy chwilę ikonę Wyłączanie zasilania, a następnie klikamy ikonę Tryb bezpieczny. Telefon uruchomi się ponownie. Tryb wyłączamy przez powiadomienie, które się pojawi. Po włączeniu tego trybu włączy się automatycznie tryb samolotowy, aby mieć dostęp do sieci, trzeba wyłączyć – ikona samolotu w szybkim panelu.

theguildsman
Helping Hand
Opcje
Podświetlanie krawędziowe?
0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Ta ramka pojawią się od czasu do czasu na losowo wybranej aplikacji.
Nie mam jakiś "dziwnych" i nieznanych aplikacji. Wszystkie to są albo jakieś popularne i sprawdzone gry Albo aplikacje też sprawdzone. Nie pobieram wszystkiego co leci po kolei 🙂
0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Mam wyłączone , więc to nie to
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Dariusz2000 masz może zainstalowane dodatkowe usługi w ustawieniach Dostępności, bądź uruchomiony TalkBack?

Ustawienia>Dostępność>TalkBack

0 Like