Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dymki wiadomości

(Temat utworzony: 18-11-2021 05:23 PM)
6814 Wyświetlenia
ewka7232
Explorer
Opcje

Witam, od dzisiaj jestem posiadaczką Samsunga Galaxy S20 FE i mam problem ze znalezieniem opcji włączenia dymków wiadomości, tak jak to było w Samsungu A70. Gdzie mogę to znaleźć?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
Maaddy
First Poster
Opcje
Samsung 20 fe
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maaddy Musi Pani wejść na daną konwersację w aplikacji wiadomości i kliknąć 3 kropki.

Następnie wybrać dźwięk powiadomienia i ustawić dowolny, może być nawet domyślny dźwięk aplikacji.

Jak już Pani to zrobi, należy wejść do ustawień aplikacji wiadomości > powiadomienia > kategorie powiadomień. Tu wchodząc na daną rozmowę, może Pani włączyć dla niej dymki.

0 Like
Maaddy
First Poster
Opcje
Dziękuję zadziałało :smiling-face:
0 Like
Miiiki
First Poster
Opcje
Samsung a52s UI 6.0 jak włączyć wyskakujące powiadomienia u góry ekranu. Chodzi mi o te których można było zmieniać efekty
0 Like
Miiiki
First Poster
Opcje
Konkretnie o te mi chodzi ...nie działają 1705694729619_1705694729612_0.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Miiiki Okno podręczne:

Ustawienia > Aplikacje > Aplikacja (wybrać z listy) > Powiadomienia > Kategorie powiadomień > Wybrać odpowiednią kategorię > Zezwól na wyświetlanie w formie okna podręcznego.

Jeżeli nie będziesz miał tego włączonego, nie będą też działały powiadomienia świetlne na AoD.

AlienKr
Explorer
Opcje
Witam chcialem się zapytać jak mona zmienic ikone przychodzących smsow tak jak było przed aktualizacja na 6.1 czyli dymek? 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@AlienKr, korzystasz z Wiadomości Samsung czy Google?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
AlienKr
Explorer
Opcje
Samsung
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@AlienKr Przede wszystkim musisz mieć włączone bąbelki w ustawieniach powiadomień:

Ustawienia > Powiadomienia > Zaawansowane > Pływające powiadomienia > Babelki.

Następnie:

Ustawienia > Powiadomienia > Zaawansowane > Zarządzaj kategoriami powiadomień w aplikacji (włącz).

Ustawienia > Aplikacje > Wiadomości > Powiadomienia > Kategorie Powiadomień > Pokaż w dymkach.

0 Like